AcasăPoliticaPrima modificare uriaşă adusă Constituţiei: se va vota de la o altă...

Prima modificare uriaşă adusă Constituţiei: se va vota de la o altă vârstă!

florin-cituFlorin Cîţu ar dori ca vârsta de votare să scadă la 16 ani

Florin Cîţu a detonat bomba zilei: Constituţia ar putea fi modificată în aşa fel, încât românii să voteze de la vârste fragede. Adolescenţii de la 16 ani în sus ar putea fi chemaţi şi ei la urne.

Vedem, de exemplu, în UE că vârsta pentru cei care votează este coborâtă la 16 ani. Din punctul meu de vedere, da. Eu cred că este un lucru bun”, a precizat Cîţu, întrebat ce crede despre posibilitatea revizuirii Constituţiei de către actuala coaliţie PNL – PSD – UDMR.

Cîţu va aborda subiectul în BPN

Florin Cîţu a menţionat că o discuţie pe această trebuie să aibă loc în interiorul partidului pentru a clarifica ce se doreşte prin această modificare a Constituţiei.

Am avut o discuţie şi în Biroul Executiv al PNL. Vreau întâi să avem o discuţie în partid, să vedem care sunt priorităţile.

Este adevărat că avem acum o majoritate care poate să modifice Constituţia, dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să modificăm Constituţia, dacă nu avem exact ceea ce trebuie să modificăm.

Sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le discutăm în PNL întâi. E adevărat, în ultimii ani am văzut, din experienţa şi parlamentară, relaţiile dintre preşedinte – Parlament – Guvern, Guvern – preşedinte ş.a.m.d., că există dezechilibre care ar putea fi corectate”, a conchis preşedintele Senatului.

author avatar
Andrei Ștefan
579 afisari

3 COMENTARII

  1. Credeam ca nebunul ela balamuc nici acum nu ne lasa in pace?Cand vom scapa de jigodiile astea?

  2. Cum este posibil ca o loaza, un pușcăriaș, un individ alergat de MBNA pentru o teapa de 7000USD sa ajungă prim-ministru, șef de partid liberal si acum să se agite să schimbe Constituția?
    Ca sa fiu mai precis, cei care erau plătiți să știe, cei din servicii care nu au murit si s-au modelat după noii stăpâni, cedînd pas cu pas, principii, informatii, demnitate si de ce nu onoare.
    Voi cei din servicii, cand aveti o clipă liberă, acum sau la „pensie” , gândiți-vă ca ati fost singura si ultima pavăză, v-ați uitat si n-ati mișcat un deget. Ce vor spune urmașii urmașilor voștri?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger