AcasăPoliticaPreviziunile lui Rareș Bogdan. Ce şanse au Geoană şi Kovesi la alegerile...

Previziunile lui Rareș Bogdan. Ce şanse au Geoană şi Kovesi la alegerile prezidenţiale 2024. Veste proastă pentru Ciolacu

Iohannis mizează din nou pe Rareș Bogdan

Rareş Bogdan s-a lansat în previziuni pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Prim-vicepreşedintele PNL este de părere că Mircea Geoană nu are nicio şansă la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

L-a acuzat pe actualul oficial NATO că ar avea un plan ascuns.

Geoană – nu, Kovesi – candidat redutabil

Rareş Bogdan l-a invocat pe cumnatul lui Mircea Geoană, Ionuţ Costea, dat în urmărire generală după o condamnare la 6 ani de închisoare.

Nicio şansă! Zero! Dacă Mircea Geoană candidează, eu îl întreb un singur lucru în fiecare zi: Ionuţ Costea, Ionuţ Costea, Africa, Ionuţ Costea, vrei să-l eliberezi?

Vrei să ieşi preşedinte ca să-l eliberezi pe Ionuţ Costea! Şi l-am omorât, gata! Dacă iese preşedinte, vrea să-l graţieze în prima zi. Eu aşa ştiu.

Asta voi spune în fiecare zi în campanie: vrea să câştige ca să-l graţieze pe Costea. Am terminat cu Geoană. Mai departe, altul”, a spus Rareş Bogdan la Prima TV.

Altfel, PNL-istul o vede pe şefa Parchetului European, Laura Codruţa Kovesi, drept un candidat redutabil.

„Sper totuşi să rămână un procuror european foarte bun. Dacă candidează, doamna Kovesi reprezintă o opţiune puternică şi poate să dea peste cap calculele.

Ştiu că doamna Kovesi îşi termină mandatul în 2026, alegerile fiind în 2024, şi doamna Koveşi e un om serios care vrea să continue la Parchetul European. E un candidat mult mai periculos ca Geoană”, a spus Rareş Bogdan.

Ciolacu, preşedintele României?

Liberalul exclude varianta ca Marcel Ciolacu să de vină președintele României.

”Nu. Nu câştigă stânga în România. Viitorul preşedinte al României va fi un om de dreapta şi PNL are prima şansă de a da preşedintele pentru următorii 10 ani”, a mai zis Rareş Bogdan pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan