AcasăPoliticaPresedintele vrea sa discute cu noul premier, la Cotroceni

Presedintele vrea sa discute cu noul premier, la Cotroceni

Seful statului a avut, telefonic, o discutie cu noul premier, pe care l-a si invitat la sediul Presedintiei, peste doua zile.

Acest aspect a fost dezvaluit, in urma cu scurta vreme, de catre purtatorul de cuvant al Cotrocenilor, care a adaugat faptul ca intalnirea dintre sefii celor doua Palate urmeaza sa aiba loc miercuri dupa-amiaza, cu participarea ministrului de Finante, Viorel Stefan.

Din cate a explicat purtatorul de cuvant al Presedintiei, primul om in stat „vrea sa afle direct de la premier care sunt planurile pentru bugetul” pe 2017, avand in vedere ca sunt „foarte multe ingrijorari in legatura cu sustenabilitatea” masurilor anuntate de Guvern.

Nu in ultimul rand, am aflat faptul ca presedintele a vrut sa afle detalii despre interventiile autoritatilor, pe fondul vremii rele.

102 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger