AcasăPoliticaPreşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Kiev. Ce mesaj a transmis șeful...

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Kiev. Ce mesaj a transmis șeful statului – FOTO&VIDEO

Klaus iohannisPreşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Kiev. Ce mesaj a transmis șeful statului - FOTO&VIDEO / foto: twitter.com/KlausIohannis

Președintele Klaus Iohannis a ajuns și el joi, 16 iunie, la Kiev, acolo unde se află deja șefii de stat ai Germaniei, Franței și Italiei.

Cei patru lideri europeni au ajuns cu trenul la Kiev, unde se vor întâlni cu președintele Zelenski, pentru a-l convinge să negocieze pacea cu Rusia.

Macron, Scholz și Draghi au călătorit cu trenul, din Polonia

Președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz și premierul italian Mario Draghi au luat trenul de noapte și au ajuns joi dimineța la Kiev.

Șeful statului a postat mai multe fotografii pe Twitter și cu momentul în care a ajuns la Kiev.

„Mă aflu astăzi la Kiev, alături de Preşedintele francez Emmanuel Macron, Cancelarul german Olaf Scholz şi Prim-ministrul italian Mario Draghi, pentru a ne arăta sprijinul puternic şi solidaritatea deplină faţă de Preşedintele Zelenski şi de poporul ucrainean. Această agresiune ilegală, nejustificată şi neprovocată din partea Rusiei trebuie să înceteze!”, a scris preşedintele în mesaj.

Iohannis va avea discuții cu președintele Zelenski, alături de cei trei lideri europeni

Cei patru se vor întâlni cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenki. Acesta urmează să-i primească pe liderii europeni la Palatul Maryinsky, sediul Preşedinţiei, pentru discuţii considerate cruciale înainte de summitul european din 23 şi 24 iunie. În jurul prânzului este programată o conferinţă de presă, urmată de un „prânz privat”.

El a reluat mesajul și pe contul de Facebook, în limba română, modificând ultima frază.

author avatar
Andreea Vlad
301 afisari

8 COMENTARII

  1. MI E RUSINE CU UN ASTFEL DE PRESEDINTE SLUGARNIC, NU ESTE PRESEDINTELE MEU , NU MA REPREZINTA…..

  2. Nemernicilor anti-UE, anti-SUA sunteti niste gunoaie umane fata de presedintele Romaniei. Cum va permiteti neispravitilor sa jigniti ?
    CINEVA nu cred ca esti , poate esti NIMENI.

    • @RADU ….. SICTIR , SLUGA! CREZI CA MI SCHIMBI RESENTIMENTELE, DE ALTFEL FONDATE, FATA DE O ASTFEL DE CREATURA , JIGNINDU MA ?

  3. Si cu ce a ajuns Cocotatul la Kiev,cu bicicleta ? Ca de respectat ce e,l-au lasat smecherii de caruta,sa se descurce cum o sti. Sau poate le-a fpst teama de el ca ii inregistreaza si-i da pe mana statului paralel subteran in curs de catarare la varful statului mafiot esuat. Numai el stie,dar nu spune .O sa le arate el cand va fi Cocotat la NATO pe care o va pune pe butuci la fel ca pe Roooomania educaaata esuaaaataaa.

  4. Ba nu-i spune nimeni lu asta ca-i penibil, ca pe unde se duce, ne face de ras ?
    Are numai lingai prin preajma ?
    Au luat lectii de la el, cu siguranta

  5. Au auzit ce poama e de asta nu l-au luat cu trenul si in plus trage la basini de-ti carneste nasul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger