AcasăPoliticaPreședintele Iohannis a mai „bifat” o plimbare: cu barca, în Delta Dunării....

Președintele Iohannis a mai „bifat” o plimbare: cu barca, în Delta Dunării. Împreună cu soția

sursa foto: captură video Antena 3

Prima zi din septembrie i-a „prins” pe președintele Iohannis și pe soția sa, Carmen, în Delta Dunării, acolo unde s-au bucurat de o plimbare cu barca.

Îmbrăcați în alb și fără să uite de ochelarii de soare, cei doi au fost surprinși de obiectivele camerelor TV cât se poate de zâmbitori.

sursa foto: captură video Antena 3

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au făcut, vineri, o plimbare cu barca în Delta Dunării, potrivit imaginilor difuzate de Antena 3. Cei doi au venit ținându-se de mână și s-au îndreptat către ponton, iar apoi au urcat în ambarcațiunea cu care au pornit în plimbare.

sursa foto: captură video Antena 3

Cotroceni: Vizita confirmă preocuparea constantă a președintelui pentru problematicile legate de mediu

sursa foto: captură video Antena 3

Vizita de vineri a șefului statului în Deltă a avut loc cu prilejul Zilei Rezervației Biosferei Delta Dunării. „Vizita în Delta Dunării confirmă preocuparea constantă a Președintelui Klaus Iohannis pentru problematicile legate de mediu, conservarea biodiversității și limitarea efectelor schimbărilor climatice la nivel național și internațional. Obiectivele legate de protejarea florei și faunei bogate trebuie să se îmbine armonios cu dezvoltarea socială și economică a comunităților care locuiesc în Rezervația Biosferei Delta Dunării.

Pe lângă poluarea cu plastic sau exploatarea insuficientă a resurselor naturale din perspectiva sustenabilității, Delta Dunării s-a confruntat în ultimii ani și cu impactul negativ al schimbărilor climatice, ale căror consecințe – perioade lungi de secetă, deteriorarea calității apei și scăderea rezervelor de pește – pun în pericol biodiversitatea unică a Deltei, precum și bunăstarea comunităților care trăiesc în regiune.

Din această perspectivă, vizita Președintelui României are inclusiv rolul de a contribui la găsirea unor soluții pentru provocările pe care le întâmpină Delta și la mobilizarea actorilor relevanți în implementarea unor măsuri optime. În acest sens, Președintele Klaus Iohannis se va întâlni, la Tulcea, cu autorități centrale și locale, reprezentanți ai mediului științific și neguvernamental, pentru că protejarea Deltei Dunării are nevoie de implicarea tuturor, dincolo de apartenențe politice și de priorități pe termen scurt”, a transmis Administrația Prezidențială, într-un comunicat.

author avatar
Andrei Coman
764 afisari

35 COMENTARII

  1. Auzim că a ţării visterie s-a golit
    Pe plimbări, renovări și toalete
    Un popor intreg s-a păcălit
    Tot votând marionete

    Plimbăreţi precum cocorii
    Şi-iubăreţi ca albatroșii,
    Tot vizitând noi teritorii
    Voi v-aţi mâniat supușii

    V-arătaţi în van dantura
    Şi tot ţinându-vă de mână
    Aţi sfidat mai toată ţara
    De vă vor acum la ocnă

    Căci, chiar în regnul animal,
    Când se iau de o aripă,
    Indivizii merg pe un ritual,
    Dar la voi e doar risipă

    • A fost la Barstoe sa masoare adancime apei. A aruncat-o in cap pe ravasitoare dar nu a ramas infipte in namolul de pe fundul apei. Asta inseamna ca adancimea este peste 2 metri.

    • Asa e si corect, domnitorii calatoresc pe banii slugilor, ca nu degeaba sunt domnitori.

      • Scarbitule, presupun ca regreti comunismul, cand leafa mergea iar noi munceam cum puteam , majoritatea in dorul lelii, motiv pt care ca sa platim datoriile am exportat alimente cat mai multe , am redus importul de hidrocarburi la maxim , importul de know-how, etc pt ca avand o industie cu tehnologii invechite , cu consumuri mari la energie, la materii prime, cu productivitate scazuta, produsele nostre erau necompetitive pe piata externa. Cand vindeam 5000 de tractoare sau de Dacii in tarile din Lumea treia eram fericiti.

        • Sa-mi bag know-houl direct in chizda lui ma-ta aia proasta de te-a facut si fatat la betie.

        • Lasă prostule ,c6a acum ești dator pentru 3 generații cu acești impostori alogeni la butoane și toată industria și resursele sunt pe butuci, UE cu acest PNRR da cea mai mar3 lovitura țării, tu probabil ești fericit pentru trotineta ta primită de la vre-un ong soros ,fmm de nărod spălat de creier. Te -a orbit apusul koe

    • Da, dar acestia nu-s kacatzi de rind; acesti kacatzi au fost pusi pe Capul Nostru de Partenerul Strategic; in plus de asta, Kacatzii din Fruntea Tarii adera neconditionat si total la „valorile” Europene si Nord-Atlantice ceea ce demonstraza ca „valorile” Europene si Nord-Atlantice sint de kakat. Q.E.D.

      Tot ma chinuiam eu sa demonstrez chestia asta aici si nu stiam cum s-o spun.

  2. Bai fratilor!Ati auzit de yutuberi de formatori de constiinte ?Cum n-ati auzit?Adica da …nici eu n-am stiut pana miecuri 30 august cand am crezut ca lesin 4 ore si ceva la distractia pustiului meu Au dat drumul la un tv agatat sus ,nu-l puteai ajunge si 4 ore un pigmeu ,zicea ca-l cheama ISILENT (linistitul) a urlat la niste cuburi de ziceai ca si-a iesit din minti Tipa la niste insi din capul sau ,apoi cineva ii strecura in incaperea in care urla cate-o tava de pizza de 1pe 1 O infuleca si iar incepea cu urlatul ca un apucat Nu mai zic de gramatica acestui rahat cu perje Mi se ridica parul in cap de cum scria !Voi profesori de ce admiteti ca niste nulitati in goana lor nebuna dupa bani sa va strice copiii Dracul acesta a plecat cu familionul in Dubai unde radea de naivitatea prostilor pe a carui spinare se distreaza

  3. Eu nu-i bag in seama si nici nu ma uit la porcariile acestor indivizi infractori de mici Ca sa devii yutuber ,ca sa inoculezi la copii in cap tot soiul de idei de nebuni trebue sa-ti dea voie cineva O individa facea apologia bogatilor tot pe mai kraftul acesta si baga in cap ideea ca daca esti sarac tu ca copil trebue sa te lasi umilit de bogati (adica de hoti ,pentru ca hotii au devenit bogati si tot ei te dispretuesc pe tina ca esti sarac

  4. Ea este bagata din inertie in rahatul individului ,aproape n-are nicio vina Cazatura asta infecta ,el a facut-o sa mearga la racolat copii Caracterul sau infect si lacomia de bani l-a impins sa caute copii pentru organe Casele au fost obtinute tot asa Individul a pus-o pe soacra-sa sa-i caute case fiindca el primar fiind are toate instrumentele sa le haleasca Pe strainii aceia care plecau cu copii din tara el ,jivina lacoma i-a adus A facut atatea hotii si prostii incat a ajuns la aproape 30 de dosare penale pe care le-a dosit cu ajutorul lui Augustin tractoristul pe care l-a facut sef peste procurori drept multumire !Cum il poate rabda pamantul pe aceasta javra scarboasa?

  5. A murit ca Prigojin asa cum a doborat avioane militare rusesti asa l-a doborat si armata rusa pe el.

  6. „sa se plimbe
    Nicu cu Lenutza, cu barcutza”

    (era despre canalu dunare/marea neagra/lumea larga)

  7. Iohanus,fa-ti timp intre doua plimbari de ” lucru in slujba Tarii ” si restituie statului cei 360.000 de Euro pe care i-ai furat pe chirii necuvenite.In contul imobilului din Sibiu pe care ai vrut sa-l ciordesti cu acte false impreuna cu Prima Hoata,cica prima doamna. Sictirrrrr.

  8. Romania în 1989 era cea mai dezvoltată tara din estul Europei , eram independenti din punct de vedere economic ,industrial , financiar ,energetic , nu aveam datorii externe , aveam creanțe (de primit ) peste cinci miliarde de dolari !
    Evident că toate acestea s-au făcut cu mari eforturi ,în condițiile în care în anii 40′ , conform presei americane ale acelor timpuri , Romania era cea mai săracă și slab dezvoltată tara din Europa !
    Astfel în perioada de după 1960 pentru a scoate tara din acea stare jalnică și pentru a se dezvolta economico -social și industrial ,au fost necesare eforturi foarte mari !
    Din păcate toată această situație economico-sociala și industrial energetica buna existenta în România în 1989 a atras interesul forțelor externe occidentale și astfel a început jaful și după cum se vede acum suntem o colonie sărăcită furnizoare de sclavi !
    După schimbarea politico-statala in 1989 aceste forțe externe prin mercenarii lor puși să conducă țara , au început jaful economico -financiar și industrial in primul rand prin DEVALORIZAREA ARTIFICIALA A MONEDEI NATIONALE (leul) ce a bulversat circuitul și relațiile financiar-comerciale și bancare , decizii parsive ce au dus la falimentarea societăților industriale și a întregii activități economico -financiare !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger