AcasăPoliticaPreședintele Consiliului Județean Ialomița pune presiune pe subordonații săi de la partid...

Președintele Consiliului Județean Ialomița pune presiune pe subordonații săi de la partid pentru acordarea de contracte unei firme apropiate de el

Marian Pavel (foto: InfoIalomita.ro)

În timp ce liberalii și useriștii se ceartă penibil pe ciolanul guvernării, în județele conduse de pesediști, afacerile social-democraților și ale firmelor apropiate de ei, merg ca unse.

Un exemplu extrem de elocvent în acest sens este cel din judetul Ialomița. Președintele Consiliului Județean Ialomița, baronul pesedist Marian Pavel, cel care este și președintele organizației județene PSD Ialomița, fost senator PSD timp de 8 ani de zile, este conform descrierii făcute de colegii săi de partid „un baiat foarte supus, care ascultă orbește ordine de la partid și e cuminte, nu iese din cuvantul lui Ciolacu si al lui Stănescu” și în același timp ” îi plac curvele și banii si faci treaba cu el dacă ai astea, si dacă îl mai suna și de la partid ești rezolvat cu orice, aranjat pe viata”.

De buna seama că a funcționat ori telefonul primit de la partid ori sensibilitatea baronului de Ialomita la sexul frumos sau la bani și în cazul societatii comerciale Sigma Mobility Engineering SRL firmă de consultanta din Pitesti cu doar un angajat si ai carui doi actionari sunt Gabriela Mitran si Sorin Ilie doua cadre universitare de la Universitatea din Pitesti. Mai pe romaneste spus, din informatiile noastre, Marian Pavel se face luntre si punte pentru a îi scoate castigatori cu orice pret, pe cei de la Sigma Mobility Engineering, si chiar sa impiedice depunerea ofertelor de catre alti potentiali participanti. Este vorba despre un contract de consultanta în valoare de 253.000 RON pentru servicii de consultanță pentru organizarea procedurilor de achiziție, în cadrul proiectului „Sistem integrat de transport durabil în Municipiul Fetești”.

Presiune infernală asupra primarului Feteștiului, Laurențiu Șonchereche

Și pentru a inlatura orice obstacol din calea firmei piteștene, jupanul pesedist al judetului Ialomita exercita o presiune infernală asupra subalternului său de la partid, primarul Fetestiului, Laurențiu Șonchereche, pentru ca edilul să acorde contractul cu ochii închiși societății respective. Angajatii din Primaria Fetesti spun ca sunt in pregatire si alte licitatii pe acelasi domeniu al consultanței pentru implementarea de proiecte de achizitii mijloace de transport public. Și ca și pentru acelea primarul Șonchereche va trebui sa facă pe dracul in patru pentru a le atribui aceleași firme indicate de șeful său de partid, Marian Pavel, președintele CJ Ialomița.

În istoricul de contracte publice atribuite acestei companii din Pitesti, se poate observa că în 2018, în timpul în care baronul roșu de Vrancea Marian Oprișan stăpânea meleagurile vrâncene cu mână de fier, Sigma Mobility Engineering SRL a obținut chiar de la Consiliul Județean Vrancea suma de 189.888 lei pentru un studiu de trafic pentru transportul public județean. De asemenea, aceeasi firma a mai castigat si de la Primaria Arad in 2016 un contract in valoare de 28 mii euro pentru un studiu de trafic pentru mobilitate urbană.
Rămâne de văzut cum se vor desfășura lucrurile in privinta contractului de la Primăria Fetești și cum se va descurca primarul pesedist Șonchereche pentru a scoate câștigătoare firma indicată de șeful său de partid, Marian Pavel, președintele CJ Ialomița. Suntem cu ochii pe ei!

author avatar
Andrei Coman
502 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger