AcasăPoliticaPremierul nu își reproșează nimic înaintea moțiunii. Orban: Guvernul și-a făcut datoria,...

Premierul nu își reproșează nimic înaintea moțiunii. Orban: Guvernul și-a făcut datoria, cu vârf și îndesat

În ciuda criticilor – deloc puține – venite din direcția Opoziției, în speță a Partidului Social Democrat, care îi și amenință Cabinetul cu o moțiunea de cenzură, premierul dă se înțeles că nu vede nici măcar un considerent pentru care să fie făcut un pas de genul celui anunțat de PSD pentru mijlocul acestei luni.

”PNL este pregătit să câștige alegerile locale și parlamentare. Să vii să depui moțiune de cenzură fără niciun fel de motivație palpabilă, să creezi instabilitate politică și instituțională într-o situație de criză arată iresponsabilitatea acestui partid care se numește PSD. Nu există niciun motiv pentru o astfel de moțiune de cenzură, Guvernul și-a făcut datoria față de România, cu vârf și îndesat. Guvernul pe care îl conduc este un guvern care a fost supus unui efort fără precedent”, a declarat, cât se poate de apăsat, șeful Executivului.

Mai mult, premierul crede că actuala echipa guvernamentală se poate uita fără probleme în ochii românilor, atât când vine vorba de gestionarea crizei COVID, cât și de chestiuni de ordin economic. ”Și pe de o parte am luptat cu toate armele aflate la dispoziție contra epidemiei, pe de altă parte am reușit să diminuăm efectele economice negative ale crizei provocate de epidemie. Mai mult decât atât, la ședința de ieri (vineri-n.n) am adoptat aproape toate măsurile din cadrul programului de relansare (economică-n.n), așa cum ne-am angajat. Eu cred că mergem în fața românilor cu fruntea sus, putem să ne uităm în ochii oamenilor”, a susținut Ludovic Orban, sâmbătă, la finalul ședinței PNL, partidul în fruntea căruia se află.

Reacția lui Orban a venit după ce social-democrații au anunșat cât se poate de clar că vor să schimbe acest Guvern. ”Avem de-a face cu un guvern cu credibilitate zero. (…) Colegii au propus ca la jumătatea lunii august să avem moţiunea depusă. La baza moţiunii va sta cartea neagră a guvernării PNL, cronologic, dar şi pe fiecare domeniu în parte”, declara, recent, Marcel Ciolacu după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, pe fondul atacului venit de la Cotroceni, la adresa formațiunii pe care o conduce. DETALII AICI.


142 afisari

6 COMENTARII

  1. Orbane,ai uitat sa punctezi inca una dintre „Marili realizari”,nu te-a anuntat Catu la clubul diplomatilor?(Catule,dupa ce ca esti urat,mai esti si prost si lingau mincinos),ca decand conduce „Guvernul meu”,Romania prin geniul lui Iohanis,este deja „Romania moderna”,cu WC-ul tot in fundul curtii,si cu copii care invata la lumina lampii cu petrol inainte de a se culca flamanzi,daca intre timp nu au abadonat scoala pt. ca nu au ce manca,nu au cu ce se incalta.Pai se putea sa uiti un lucru atat de important pt.care tu,Catu ,Iohanis si ceilalti pierde vara si fraudeaza bugetul din „Guvernul meu ,” ati depus eforturi colosale ?

  2. M-am bosorogit , nu-mai tine surubul la rozeta , deja simt ceva cald pe cracii pantalonilor si pute de traznesti ….!

  3. Doamne cat de cretin poate fi criminalul asta de orban!!!Sa omori peste 2000 de oameni si tu sa spui ca ti-ai facut datotia??????Poate tu si cu sasul tau va comparati cu Hitler cand gaza oamenii,ca si el si-a facut datoria cu varf si indesat.CE NEMERNICI PUTETI FI!!!

  4. @ Ai bă, au scăzut infectările cu COVID de când au zis ăștia să se folosească măști în locurile publice, ?

  5. @ Opinați și că primul ministru a trebui să explice dacă „molecula de virus” este mai mare decât molecula de oxigen pentru a fi filtrat oxigenul de viruși, cu masca, și ce dimensiuni ar trebui să aibă țesătura măștilor pentru a fi eficiente la filtrarea oxigenului de viruși, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger