AcasăPoliticaPremierul Ludovic Orban s-a ales cu plângere penală. S-a aflat chiar în...

Premierul Ludovic Orban s-a ales cu plângere penală. S-a aflat chiar în ziua alegerilor locale – VIDEO

Premierul Ludovic Orban s-a ales cu plângere penală. S-a aflat chiar în ziua alegerilor locale

Numărul 2 din cadrul Partidului Social Democrat a anunțat pasul făcut de către reprezentanții formațiunii atât la adresa premierului Orban, totodată președinte al Partidului Național Liberal, cât și a unui alt reprezentant al PNL, care ocupă și funcția de consilier de stat.

De la sediul PSD, Sorin Grindeanu a făcut publice și motivele care i-au determinat pe social-democrați să formuleze reclamații pe numele lui Ludovic Orban și al lui Virgil Guran. ”Este revoltător modul în care premierul României, Ludovic Orban, și miniștrii PNL se cred deasupra legii, se cred stăpânii României. În plină stare de urgență, au impus reguli tuturor românilor, dar ei sunt primii care sunt deasupra acestor reguli, sunt primii care le-au încălcat și acum continuă să îi sfideze pe români, considerându-se deasupra tuturor. (…) De aceea, PSD a depus azi plângere penală atât împotriva premierului Ludovic Orban, cât și a consilierului de stat Virgil Guran, pentru continuarea campaniei electorale și ieri (sâmbătă-n.n) la Dâmbovița, deși legea interzice clar acest lucru”, a anunțat Grindeanu.

Totodată, prim-vicepreşedintele PSD a făcut trimitere și la ministrul de Interne, liberalul Marcel Vela, care se numără printre participanții la actuala cursă electorală. ”Modelul Orban a fost preluat și de ministrul de Interne, Marcel Vela, care, deși este candidat, nu s-a sfiit ieri (sâmbătă-n.n) să țină conferință de presă la sediul MAI. Vă reamintim că Marcel Vela este candidat, pe liste, atât la Consiliul Local Caransebeș, cât și la Consiliul Județean Caraș Severin. El este suspendat din comisia de organizare a alegerilor. Cu toate acestea, ieri (sâmbătă-n.n) a ținut această conferință de presă”, a susținut Grindeanu.

 

146 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cel mai PENAL este ordinaru narod Grindeanu Sorin pentru ca si-a permis ca mare sef la ANCON (unde afost numit ilegal) OPRIREA TOTAL ABUZIVA a FUNCTIONARII UNOR SITE-URI a societatii civile , a unor societati comerciale etc.
    P.G. se poate autosesiza si sa inceapa anchetarea lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger