AcasăPoliticaPremierul Florin Cîţu şi-a trimis miniştrii la treabă, imediat după votul de...

Premierul Florin Cîţu şi-a trimis miniştrii la treabă, imediat după votul de învestitură

Florin CîţuPremierul Florin Cîţu şi-a trimis miniştrii la treabă, imediat după votul de învestitură

Florin Cîţu a făcut, miercuri seară, după votul de învestitură, primele declaraţii în rol de premier cu un Cabinet valid.

Noul prim-ministru a declarat că este conştient de responsabilitatea care i-a fost acordată într-o perioadă atât de dificilă şi că nu va înşela niciodată aşteptările oamenilor care l-au susţinut.

Mulţumesc coaliţiei de centru dreapta şi tuturor celor care au votat astăzi acest Guvern. Mulţumesc milioanelor de români care au susţinut această coaliţie şi ne-au ajutat să ajungem astăzi în Parlamentul României.

Le promit şi le garantez că nu le voi înşela niciodată aşteptările acestor oameni şi sunt conştient de responsabilitatea pe care mi-au acordat-o de a guverna România într-o perioadă atât de dificilă. Mulţumesc şi la treabă!„, a spus Cîţu în plenul Parlamentului.

Când va fi gata proiectul de buget?

Acest mecanism e facilitate de faptul că în Guvern avem vicepremieri ai celorlalte două formațiuni. Sunt oameni cu care am lucrat și înainte foarte bine, nu e ceva nou.

Miniștrii vor avea obiective din această seară și vom duce proiectele la final, așa cum ne-am angajat din primul moment. Toți ne asumăm răspunderea guvernării.

Proiectul de buget va fi gata în prima parte a anului viitor. În acest moment, acestea sunt detaliile pe care le putem da„, a spus Cîţu.

Începe campania de vaccinare

Campania de vaccinare începe din acest weekend. În ședința de guvern au fost alocate sume suplimentare pentru această campanie. Sunt sigur de această coaliție de dreapta, suntem pregătiți pentru o guvernare stabilă și de lungă durată.

Număr infectărilor a scăzut. Vom vedea ce se întâmplă după. Mai întâi trebuie să avem un Guvern învestit care să poată lua decizii în cazul în care situația se înrăutățește„, a mai zis noul premier.

author avatar
Andrei Ștefan
272 afisari

9 COMENTARII

  1. Cand Guvernul de papagali proaspat instalati, nu va fi in stare sa ia nici o masura, pentru ca sunt zero, asa au fost si pe vremea consumatorului Orban cel machit, atunci tara va simti binefacerile acestui guvern de pamblicari

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger