AcasăPoliticaPremierul Cîțu vrea la concerte: ”Sper să fie cât mai curând” -...

Premierul Cîțu vrea la concerte: ”Sper să fie cât mai curând” – VIDEO

Premierul Cîțu vrea la concerte - VIDEO (sursa foto: Guvernul României/Facebook)

Nu puțini sunt cei care au remarcat ținuta casual aleasă de către șeful Guvernului la momentul la care a fost la Spitalul Militar Central, pentru a-i fi administrată doua doză de vaccin antiCovid.

În ziua în care a făcut rapelul Florin Cîțu a purtat un tricou pe care scria numele unei trupe americane de rock, Foo Fighters. Întrebat, joi seară, despre alegerea acestui element vestimentar, premierul a dezvăluit că ascultă, între altele, și această formație.

”Nu multă lume știe că Foo Fighters tocmai lansase un album în acea noapte. Dar nu avea nicio legătură. Era un tricou. Sunt o groază de tricouri pe care le folosesc în timpul liber. Era zi de sâmbătă, acela a fost tricoul cu care am venit în acea zi. Ascult și Foo Fighters, ascult multă muzică, nu doar rock, sunt mai multe. Dar rock, da”, a afirmat premierul, la Digi24.

Cîțu: Vreau să revenim la normal

Totodată, șeful Executivului a adus în discuție mult-așteptata revenire la viața normală, de dinaintea problemelor generate de noul coronavirus și de pandemia COVID. Nu de alta, dar premierul nu a ascuns că ar vrea, între altele, să meargă și la concerte. ”Ideea este următoarea: să știți că și eu aștept – și de aceea vreau să avem o campanie de vaccinare de succes și fac tot ceea ce este posibil și am alocat și resurse pentru aceste vaccinuri -, vreau să revenim la normal și depinde de noi să revenim la normal”, a declarat Florin Cîțu. ”Și la concerte să știți că vreau, vreau și la concerte. Sper să fie cât mai curând”, a punctat liberalul aflat în fruntea Guvernului, răspunzând unei întrebări.

În acest context, Cîțu a ales să menționeze că nu e suficientă doar campania de vaccinare, ci că e nevoie să se respecte și măsurile dispuse deja – cum ar fi purtarea măștii, respectarea distanțării. ”Trebuie să nu ne relaxăm în acest moment”, a mai susținut prim-ministrul, la postul TV amintit.

90 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oare Cîțu înțelege ce dilibadesc ăia de la Foo Fighters? Adică the lyrics?Ne foarte îndoim. Se dă și el cașto, în afară de zdringhi-zdringhi nu pricepe nimic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger