AcasăPoliticaPremierul Cîțu și mai mulți miniștri, chemați de Iohannis la Cotroceni. Vor...

Premierul Cîțu și mai mulți miniștri, chemați de Iohannis la Cotroceni. Vor fi două ședinte

Premierul Cîțu și mai mulți miniștri, chemați de Iohannis la Cotroceni. Vor fi două ședinte (sursa foto: gov.ro)

La sediul Președinției vor avea loc, miercuri, două întrevederi de lucru, la care sunt așteptați mai mulți oficiali din cadrul Executivului, în frunte cu premierul Florin Cîțu.

Prima dintre ședințe este programată să înceapă la ora 14, din câte s-a anunțat din direcția Cotrocenilor, în prezența președintelui Iohannis, a șefului Guvernului, dar și a vicepremierului Dan Barna și a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

O oră mai târziu urmează să înceapă discuțiile dintre șeful statului, cel al Executivului și miniștrii Muncii, Raluca Turcan, respectiv Economiei, Claudiu Năsui.

Cele două ședințe de lucru au loc la doar o zi după atât prim-ministrul Cîțu, cât și vicepremierul Barna discutaseră cu Klaus Iohannis, la Cotroceni, pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență cu Prim-ministrul României (PNNR). La întrevederea de marți după-amiază a fost prezent și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea.

Anterior în cursul zilei, Klaus Iohannis avusese o întrevedere cu Patriarhul Daniel, la Reședința Patriarhală, despre temele discuțiilor dintre președinte și Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române nefiind făcute precizări oficiale.

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari

3 COMENTARII

  1. Cine are mintea odihnita, cheama slugile sa le umple capetele goale cu ce are drepta mai de pret , rahatul

  2. Acu binecuvinteaza Guvernul meu cu aghiasma de spaga, dupa vizita facuta la PFA Daniel

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger