AcasăPoliticaPremierul Cîțu, decis să meargă pe jos, vineri, la muncă : ”Îmi...

Premierul Cîțu, decis să meargă pe jos, vineri, la muncă : ”Îmi iau o geacă”. Explicațiile – VIDEO

Liberalul aflat în fruntea Guvernului pare cât se poate de hotărât să se alăture campaniei pe care o lansează Ministerul Mediului – denumită ”Vinerea Verde – Stop! Azi mașina stă pe loc!”.

”Merg pe jos de foarte multe ori până la locul de muncă. Așa voi merge și vineri. În timpul săptămânii, când vremea e frumoasă, merg pe jos. Așa că nu e ceva nou pentru mine”, a susținut în fața presei premierul Florin Cîțu.

”Da, merg tot pe jos. Îmi iau o geacă”, a răspuns premierul, întrebat fiind dacă va merge pe jos chiar dacă va ninge.

Ideea inițiativei voluntare ar fi ca oamenii să renunțe – vinerea – la deplasarea cu mașina personală și să meargă ori pe jos ori cu mijloacele de transport în comun.

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a făcut, în cursul acestei zile, referiri la acest proiect. “Dorim să ajungem la o performanţă de a avea unul din patru angajaţi din instituţiile publice care aleg ca metodă de deplasare în fiecare zi de vineri altceva decât deplasarea cu mașina sau deplasarea cu o variantă care lasă o amprentă de carbon foarte mare”, a anunțat, între altele, ministrul Mediului.

185 afisari

2 COMENTARII

  1. Sa plans sppul ca pute in limuzina care il aduce pe citzu la guvern

  2. I-as propune domnului sa imbrace o pelerina de ploaie si sa mai ia si o umbrela si deasemenea sa nu-si intrebe SPP-istii daca ploua mai rara sau e altceva. Sa nu fie curios. In rest sa aiba o plimbare cum si-o doreste…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger