AcasăPoliticaPremierul Ciolacu, vești pentru angajații din sistemul sanitar: „Creșteri de venit pentru...”...

Premierul Ciolacu, vești pentru angajații din sistemul sanitar: „Creșteri de venit pentru…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Guvernul României

Angajații din sistemul sanitar primesc vești de la vârful Executivului. Sunt declarații fpcute de către premierul Marcel Ciolacu vineri dimineață, cu privire la veniturile angajaților din sănătate și asistență socială.

Premierul a declarat că va fi onorată promisiunea făcută celor din sistemul sanitar. Prin creşteri de venit pentru toate categoriile de angajaţi din Sănătate şi Asistenţă Socială.

„Astăzi vom lua o măsură, într-o ordonanță de urgență, închizând promisiunile făcute și în sistemul sanitar. Avem creșteri de venit pentru toate categoriile de angajați din sănătate și asistență socială la salariul de bază maxim prevăzut de lege.

Cu alte cuvinte, toate anexele care au ținut de legea 153, dar sunt incluse fonduri pentru plata voucherelor de vacanță, indemnizații lunare pentru gărzi, zile suplimentare de concediu de odihnă și deblocarea negocierilor și semnarea contractului colectiv de muncă”, a anunțat Ciolacu, vineri, 30 iunie.

Premierul a mai ales să puncteze următorul aspect: „Practic, ca și la educație, reparăm inechitățile vechi și, sunt convins, împreună facem ceea ce este corect”.

Declarațiile pe care le-a făcut vineri dimineață șeful Guvernului vin la doar câteva zile după ce premierul Ciolacu a avut, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanții Sanitas, cea mai mare federație sindicală din sănătate și asistență socială din România. La discuțiile de miercuri, 28 iunie, de la sediul Guvernului a fost prezent și vicepremierul Marian Neacșu.

author avatar
Andrei Coman
344 afisari

8 COMENTARII

  1. Culmea este ca cei mai vocali sunt cei cu salariile cele mai mari : magistratii si corpul medical.

  2. „Practic, ca și la educație, reparăm inechitățile vechi și, sunt convins, împreună facem ceea ce este corect”

    -nu credem ca citatul e identic:
    a pus prea putine virgule!

    „creşteri de venit pentru….zile suplimentare de concediu de odihnă”
    -asta spunem si noi:
    concediul e al 2lea servici!

  3. Salvatorii,ingerii in halate albe,vor primii salarii majorate…
    Normal,mácelarii pregatesc urmatoarea pland emie agresivá si stimuleazá acesti pseudo medici,mai bine spus asas ini care pentru bani fac orice!

  4. Ce se-ntîmplă sfidează absurdul. După ce că au salarii astronomice pentru România, tot le mai cresc salariile și alte privilegii pe care angajații normali nu le au.
    ,,Zile suplimentare de concediu de odihnă,,. Ciolacu ăsta e normal sau a luat-o razna?
    Medicii oricum aveau salarii la nivel de Occident, următorul pas e să le dea și pensii speciale.

    Din cauza creșterii salariilor și a celorlalte privilegii acordate medicilor și altor bugetari, angajații din privat vor pleca masiv din România în următoarea perioada, vor rămîne în țară bugetarii și patronii.

    Atunci să crească și salariul minim măcar la 5000 lei brut, iar veniturile bugetarilor să nu mai fie raportate la salariul minim.

  5. ,,Ca o potîrnichie, care cloceşte nişte ouă pe care nu le-a ouat ea, aşa este cel ce agoniseşte bogăţii pe nedrept; trebuie să le părăsească în mijlocul zilelor sale, şi la urmă nu este decît un nebun.” Ieremia 17:11

  6. Le dă mită la spagarii măcelari Mengele ca să continue să omoare oamenii în morgile de spitale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger