AcasăPoliticaPremierul Ciolacu, despre românii din Fâşia Gaza: „În acest moment nu sunt...

Premierul Ciolacu, despre românii din Fâşia Gaza: „În acest moment nu sunt motive de îngrijorare asupra vieţii lor” – VIDEO

sursa foto: captură video

Șeful Guvernului și al PSD-ului a afirmat, duminică, despre românii din Fâşia Gaza, că se comunică, de la nivelul celulei de criză, cu aproape fiecare dintre ei.

Premierul a făcut precizări, la Prima News, cu privire la situaţia românilor din Fâşia Gaza spunând că este vorba de persoane cu dublă cetăţenie.

„Nu a putut nimeni. Absolut nimeni, în acest moment, nu a ieşit din Fâşia Gaza”, a spus şeful Guvernului, Ciolacu precizând că „există grupuri, la Celula de criză şi se comunică cu aproape fiecare dintre ei”, potrivit news.ro.

„În momentul în care apelezi la Ambasadă şi la Consulat, automat îţi laşi şi telefonul şi în acest moment a început această comunicare. Dintre cei care au solicitat evacuarea”, a explicat Ciolacu.

Ciolacu: Se comunică cu acest grup de români care au solicitat ajutorul

Șeful Executivului a ales că nu precizeze dacă aceste persoane au ajuns deja în sud. „Nu are rost să intrăm în nişte detalii care ar putea să le facă rău acestor oameni. Se comunică cu acest grup de români care au solicitat Ministerului de Externe şi României ajutorul. Sunt ferm convins că până la urmă vom reuşi, cu toţii suntem angrenaţi”, a afirmat Ciolacu.

Premierul a mai spus că este o o zonă de conflict cu o dinamică foarte mare. „Cred că responsabilitatea noastră este de a păstra calmul şi de a lua deciziile corecte şi foarte bine informate şi de a avea un plan coerent, repet, şi cu celelalte state”, a mai afirmat Marcel Ciolacu, potrivit sursei citate.

„În acest moment nu sunt motive de îngrijorare asupra vieţii lor”, a ţinut să precizeze premierul Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
93 afisari

3 COMENTARII

  1. Prima declarație a Ciolacului a fost că „guvernul României nu este Crucea Roșie Internațională” ca să repatrieze gratuit românii blocați acolo. În schimb repatriază gratuit cetățenii ukrainieni blocați în același loc pentru că domnul Ciolacu se crede sau se vrea primul ministru al Ukrainei. Sau sluga primului ministru al Ukrainei?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger