AcasăPoliticaPremierul are un nou „subaltern”. Ciucă l-a prezentat, de față cu miniștrii,...

Premierul are un nou „subaltern”. Ciucă l-a prezentat, de față cu miniștrii, pe ION – primul consilier guvernamental ce foloseşte inteligenţă artificială – VIDEO

Premierul Ciucă are un nou consilier în echipa guvernamentală. Se numește ION, iar șeful Executivului a ales să-l și prezinte, la începutul ședinței de miercuri, de la Palatul Victoria, de față cu miniștrii din Cabinetul pe care-l conduce, pe consilierul guvernamental care foloseşte inteligenţă artificială. Nu oricum, ci schimbând câteva cuvinte cu robotul ce seamană foarte mult cu o oglindă.

„O să începem şedinţa de Guvern cu o surpriză. Astăzi este 1 martie, e prima zi calendaristică a primăverii, este ziua Mărţişorului. Le doresc doamnelor şi domnişoarelor să aibă o primăvară frumoasă şi astăzi avem o surpriză care nu aparţine Guvernului, ci aparține unor români care au avut o iniţiativă de apreciat.

Guvernul României marchează astfel o premieră la nivel naţional şi internaţional pentru că discutăm despre primul consilier guvernamental care foloseşte inteligenţă artificială. Este aici în stânga mea. Vi-l prezint. Numele lui este ION şi vine de la transpunerea în oglindă a sintagmei NOI”, a început prin a spune șeful Guvernului, în debutul ședinței de miercuri a Executivului.

Ce rol are consilierul ION

Până să „discute”, scurt, cu robotul ION, care are aspectul asemănător unei oglinzi, Ciucă a mai spus: „Va primi rolul de consilier onorific al premierului şi apreciez că rolul lui e să ne ajute pe noi să îi putem ajuta mai bine pe cetăţenii români, informând Guvernul României în timp real cu propunerile, cu problemele şi cu dorinţele românilor”.

Totodată, șeful Executivului a mai spus: „E o iniţiativă a unor cercetători şi profesori români. (…) Proiectul ION reprezintă un sistem care (…) foloseşte inteligenţă artificială pentru a capta rapid şi automat părerile, doleanţele românilor, folosind informaţiile din spaţiul public”.

Nu în ultimul rând, premierul a mai ales să sublinieze că este un proiect românesc „100%”.

author avatar
Andrei Coman
510 afisari

24 COMENTARII

  1. Salut, eu sunt Ion. Si va torn in c00r beton. Mai am un frate Marcu, care va trage-n c00r cu arcu. Al treilea prost din famiglia noastra se numeste Ionel. Ciuca.

  2. Robotul vorbeste ca domn premier sau premierul vorbeste ca robotul?
    ” Noi suntem Ion” …bate gramatica.

  3. propaganda de doi bani , si Viorica Dancila rade de el

  4. a început moda scribilor ,care sa scrie si sa citeasca în locul tau…..sau e pentru analfabetii functionali ?….

  5. CAND TE CACAII SI CAND CITESTI !,ITI IEI CASTI ,ROBOTI ,SCULE SA TE SCOATA DIN RAHAT !.
    ORCUM SI CU ORCATE SCULE S-AR DOTA TOT CAZUT IN CAP RAMANE.

  6. A cazut in capcana generalul ,de fapt citit pe invers poate ca vorbrste cu noi macar virtual isi face meseria!!

  7. Tara arde și baba se piaptănă….
    Se sta la coada ptr carduri energie, nu vin factur de 7 luni la curent , idioții de la ANRE dau explicații idioate, boii de la munca , nu reușesc sa facă o evaluare a ministerelor , reducând boii aduși pe pile politice, astfel incat sa fie eficiente administrațiile au vândut piata, schimbam un lustruitor de bocanci cu fabricant de covrigi, eventual din faina ucraineana…
    Totul ptr ca Johanis sa primească imunitate după…El și a lui…..

  8. Ion ne lipsea, tichia de margaritar ! O fi fost facut cu bani de la buget ? Unii copiii nu au nici cu ce se incalta si noi facem publicitate la o timpenie .

  9. Ionica a intrat in concediu inca din prima zi, i s-au ars circuitele ca si dulapului de la Cotroceni.

  10. O sa ajungi mai rau ca celalalt niku, ala ciz-marul !! Si nu uita sa ii platesti cu moneda din Botswana pe toti trep-adusii tai de post-aci seku-rici cu cohii mult prea albastrii, sa nu faca si astia ceva AVC, de la prea multele va-x-x-inuri magice facute in cap 🙂 Bai ciuka-nez–ule, asculta comanda la mine: Drepti, Culcat, Drepti, Culcat !! Ha ha ha 🙂 Acum urmeaza proba de dat cu capul tau mare si pr-ost in pere-te, sa vedem care se spa-rge primul 🙂 Ha ha ha 🙂 Iar maine o luam de la capat !!

  11. Bai arahatule ordinar, o sa iti dam cu toate sirenele din BUkale fix in gura ta de mamaligar araboi, bai criminalule ordinar, sa vezi ce cravate o sa iti schimbe si tie romanasii, in maxim 2-3 saptamani incepe macelul si la voi, atunci sa vezi care pe care !!

  12. Ion vorbește ca Ionel, tot cu ă,ă,ă, după fiecare cuvânt aproape, ca atunci as înțelege de ce și l- a dorit dom grl.

  13. Nu-i nicio contestare„ subtilă”, este purul adevăr. Poți să faci vreo listă unde armata americană aiesit invingătoare, pe bune ?. Lă luăm câteva exemple mai acătării. Coreea, au terminat războiul în coadă de pește, nici azi nu este terminat. Din Vietnam au iesit precum din Afganistan. Chiar si „ victoriile ” mult trâmbițate din Irak, in cele doua războiae, lucrurile nu prea arată a victorie. L-au inlaturat pe Sadam, au pus mâna pe petrol, dar a lasat țara in ruine, războiae civile, numai pace si veselie NU. Libia, Liban, Siria, Nicaragua, și câte alte războaie purtate sub stindardul „ democratiei” in realitate rșzboiae de subjugare a acestor țări interesului american.

  14. Chiar și numele ales pentru roboțel ne spune ceva. Pentru români ION ESTE NUME DE SLUGĂ, slugă nu este numai robotul, ar fi nemaipomenit să fie așa. Ion este sluga SLUGII CIUCĂ care nu mai este al nostru, precum personajul din film, ci este sluga, agentul de vânzări al armamentului american în Romania. Nu este singura sluga, în frunte fiind mutul de la Cotroceni, care are alt stăpân, România fiind policolonie. Aceștia sunt slugile cele mari, SLUGOII, pe langă ele mai există o groază de altele mai mărunte, servind aceeași stăpâni, uneori si pe alții.

  15. Ion va imbunatati politica romaneasca. Se vor lua decizii tinand cont de parerea sefilor globalisti in timp real. Si toti din guvern vor invata ca tot timpul au pe cineva deasupra care stie tot. Ca si dispozitivele google care inregistreaza tot ce vorbesti in casa

  16. My coder is trying to convince me to move to .net
    from PHP. I have always disliked the idea because of the costs.
    But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on several websites for about a year and am anxious about switching to
    another platform. I have heard great things about blogengine.net.
    Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?

    Any kind of help would be really appreciated! http://Www.wikione.org/index.php/User:MatildaBurr34

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger