AcasăPoliticaPredoiu a ajuns la vorba lui Basescu: Nu vreau sa deranjez pe...

Predoiu a ajuns la vorba lui Basescu: Nu vreau sa deranjez pe nimeni!

Caracterizarea pe care i-a facut-o Traian Basescu i se potriveste de minune lui Catalin Predoiu (foto)

Desi s-a declarat in repetate randuri ”dezamagit si surprins” de atacurile pe care presedintele Traian Basescu le-a lansat la adresa lui, Catalin Predoiu continua sa-i serveasca munitie sefului statului.

Caracterizarea pe care i-a facut-o Traian Basescu i se potriveste de minune lui Catalin Predoiu (foto)

”Nu sustin candidatura lui Predoiu pentru ca il stiu bine. Este presedintele care ar asigura o liniste deplina in tara”, afirma, la inceputul anului, Traian Basescu. Incercand sa demonteze comentariile de acest gen, prezidentiabilul PDL si-a intins singur o capcana, reusid performanta sa confirme spusele lui Basescu. ”Eu nu imi propun sa deranjez pe nimeni”, a declarat cu nonsalanta Catalin Predoiu.  Ce-i drept, reactia prim-vicepresedintelui PDL nu-l viza atat pe seful statului, ci pe Elena Udrea, care continua sa trateze cu scepticism candidatura lui Predoiu la prezidentialele din toamna.

Dornic sa-i dea Elenei Udrea o replica usturatoare, dar incapabil sa utilizeze tonul amenintator al lui Vasile Blaga si Cezar Preda, Catalin Predoiu a sfarsit prin a vorbi mult despre nimic. ”Sunt foarte increzator in candidatura mea, n-am nicio preocupare cu privire la cei care nu au inca incredere. Timpul va demonstra ca analiza lor a fost gresita si ca eu sunt o solutie”, a conchis Predoiu.

author avatar
Adelina Ionicel
428 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger