AcasăPoliticaPredicţia lui Sorin Ovidiu Vîntu. Numele-surpriză care se vor bate pentru postul...

Predicţia lui Sorin Ovidiu Vîntu. Numele-surpriză care se vor bate pentru postul de preşedinte al României, în 2024

Predicţia lui Sorin Ovidiu Vîntu. Numele-surpriză care se vor bate pentru postul de preşedinte al României, în 2024

Fostul mogul de presă, Sorin Ovidiu Vîntu, pretinde că ştie deja între cine se va da lupta finală, cea din turul al doilea de scrutin. Omul de afaceri a fost întrebat cine va fi în turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar acesta nu a ezitat.

Lupta cea mare se va în al doilea tur de scrutin, prevede Vîntu.

Geoană şi Kovesi, favoriţi pentru Cotroceni?

Bătălia mare se dă între Mircea Geoană şi Laura Kovesi, ambii susţinuţi de diverse aripi, de diverse forţe oculte din statul american. Domnul Mircea Geaonă, din nefericire, are un osteosarcom, un cancer la cot, la oase. Medicina americană poate că îl poate salva, îl poate ţine în viaţă. Şi atunci poate are şanse să ajungă preşedinte.

Dacă nu, Codruţa Kovesi, o catastrofă pentru România. Femeia asta a servit interese străine, a distrus orice centru de putere din România, politic, economic, administrativ, la ordinul şefilor ei de afară, din America„, prevede SOV.

Îl susţine pe Geoană

„Dacă domnul Geoană va candida şi va câştiga, România va avea de câştigat, pentru că domnul Geoană este un om extrem de inteligent, extrem de deschis la creier.

Putea să câştige alegerile când a candidat, dar le-a pierdut pentru că a făcut o vizită. În Rusia. Vizită pe care nu a anunţat-o şefilor lui din America.

Asta e motivul pentru care a pierdut atunci alegerile, şi americanii au susţinut, dându-i glonţul de argint lui Băsescu. Nu vizita la mine l-a distrus pe Mircea Geoană, ci tâmpenia colosală pe care a făcut-o, să se ducă la ruşi, la Moscova”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

author avatar
Andrei Ștefan