AcasăPoliticaPredicţia lui Sorin Ovidiu Vîntu. Numele-surpriză care se vor bate pentru postul...

Predicţia lui Sorin Ovidiu Vîntu. Numele-surpriză care se vor bate pentru postul de preşedinte al României, în 2024

Predicţia lui Sorin Ovidiu Vîntu. Numele-surpriză care se vor bate pentru postul de preşedinte al României, în 2024

Fostul mogul de presă, Sorin Ovidiu Vîntu, pretinde că ştie deja între cine se va da lupta finală, cea din turul al doilea de scrutin. Omul de afaceri a fost întrebat cine va fi în turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar acesta nu a ezitat.

Lupta cea mare se va în al doilea tur de scrutin, prevede Vîntu.

Geoană şi Kovesi, favoriţi pentru Cotroceni?

Bătălia mare se dă între Mircea Geoană şi Laura Kovesi, ambii susţinuţi de diverse aripi, de diverse forţe oculte din statul american. Domnul Mircea Geaonă, din nefericire, are un osteosarcom, un cancer la cot, la oase. Medicina americană poate că îl poate salva, îl poate ţine în viaţă. Şi atunci poate are şanse să ajungă preşedinte.

Dacă nu, Codruţa Kovesi, o catastrofă pentru România. Femeia asta a servit interese străine, a distrus orice centru de putere din România, politic, economic, administrativ, la ordinul şefilor ei de afară, din America„, prevede SOV.

Îl susţine pe Geoană

„Dacă domnul Geoană va candida şi va câştiga, România va avea de câştigat, pentru că domnul Geoană este un om extrem de inteligent, extrem de deschis la creier.

Putea să câştige alegerile când a candidat, dar le-a pierdut pentru că a făcut o vizită. În Rusia. Vizită pe care nu a anunţat-o şefilor lui din America.

Asta e motivul pentru care a pierdut atunci alegerile, şi americanii au susţinut, dându-i glonţul de argint lui Băsescu. Nu vizita la mine l-a distrus pe Mircea Geoană, ci tâmpenia colosală pe care a făcut-o, să se ducă la ruşi, la Moscova”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

author avatar
Andrei Ștefan
2.776 afisari

34 COMENTARII

    • Și noi care credeam că,l vrei pe travestitu Cioloș, copilul de suflet al relicvei soros ,ăla pe care îl lingi în dos zilnic pt câțiva firfirei primiți la postare

      • marş măh în πizda măti !
        cine e „noi” ?
        ăia care îți dă mue şi te freacă în găoz ??

          • marş măh în πizda măti retardatule !
            n-ai fost în stare să iei un nume şi ai copiat, fmm de imbekil !

  1. Dacă se votează pe bune ,adică se numără corect voturile ,ăștia doi menționați nu obțin nici 10 % ,, cine draku să aleagă aratarile ăstea

  2. Am avut presedinti pe alese,asta mai lipsea acum,sa avem si o cucuvea,o baganboanta ratacita de securisti prin hatisurile Justitzei mele endependente.Cu tinichelele penale atarnate de coada,precum sania cu zurgalai.

  3. Cred ca „prostanacul” asa cum l-a numit cucveaua ( Iliescu) n-are sanse, iar unguroaica nici atat. Totul depinde de noi. Propun sa nu mearga nimeni la vot.

  4. Codruța Kovesi nu va candida.
    Terminați cu prostiile.
    Nu este unguroaica. Kovesi este după fostul soț. Înainte de căsătorie a chemat_o Lascu.

  5. Geoana candidat la Scaraotki si Kovasita candidata pentru Targsor…asta daca nu cumva o ajuta cineva cu o cafea, o ciuperca sau un pic de mercur…ca in DNA -ul de pe vremea ei se putea…Matahala curului si prostanacul satului au daramat Romania…daca taceai, pareai intelept!

  6. ‘se bat’ pe postul de presedinte…intre timp, monstruoasa coalitie aflata la putere, augmentata cu ‘hopozitia’ userista l-a pregatit, incalzit si aruncat in softul castigator pe Burduja…Cu ochii beliti la pospaiul de democratie cu care ne-a amagit vestul, n-am observat ca s-au facut mari odraslele cominterniste, gata botezate in neomarxism global…avem a ‘alege’

  7. Vrabia malai viseaza…. Nu va fi nici Geoana (ce n-ar da SOV!), nici Kovesi, ci va fi CEL ALES de Dumnezeu, profetit si asteptat sa ridice Romania din genunchi.

    • Adica de …. Zelenschi???? Ca doar la dansul se inchina toata floarea cea vestita a maretului Apus (plus guvernatorii coloniei Romania) care de la o vreme tot apune, apune si. pentru ca nu apune destul de repede, se apasa singur sub orizont – asa cum bunica – Dumnezeu s-o ierte – apasa puii de pisica care nu doreau sa moara in galeata…

    • Sec uristii sata nisti paraziți ter oristi vor falsifica alegerile , NU mergeți la vot că se pu să pe votul nostru. Dacă votul nostru ar conta nu am mai fi lăsați să votam!

  8. Insul desigur ca a mai desfacut pe ascuns un pachet de Carpati fara filtru ca sa extraga doua tigari pe care sa le vinda apoi impreuna cu alte opt furate din alte pachete la „zece de-un leu”. Si Acolo, ce sa vezi, a gasit mesajul cu privire la alegeri al zeului hotilor, Mercur (da da, voi cei „scoliti „in Romania deseducata, Hermes-Merkur nu intamplator a fost patronul oamenilor de afaceri si al hotilor! :-))

  9. Secu ristii ter oristi vor să controleze pe români dar aceste lepre de paraziți vor merge la cazanul cu smoală garantat!!

  10. Secu rista les biana sluga LGBT mu ista kove m uie, sluga și marioneta păpușarilor e șantajată cu dosarul Peter cînd a eliberat pe acel criminal USA, ea fiind o mediocră je goasa care îi place bj și capră!

  11. Sec uristii sata nisti paraziți ter oristi vor falsifica alegerile , NU mergeți la vot că se pi să pe votul nostru. Dacă votul nostru ar conta nu am mai fi lăsați să votam!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger