AcasăPoliticaPrecizarile Laurei Kovesi si ale indrumatorului sau de doctorat, dupa autodenuntul lui...

Precizarile Laurei Kovesi si ale indrumatorului sau de doctorat, dupa autodenuntul lui Ghita

Atat sefa DNA, cat si profesorul de la Facultatea de Drept care i-a fost coordonator pentru lucrarea de doctorat la care Sebastian Ghita a facut referire, deunazi, intr-un autodenunt formulat la Parchetul General, au ales sa faca lamuriri in privinta celor sustinute de deputatul recent inscris in PRU, cu privire la suspiciunile de plagiat in cazul tezei sefei DNA.

Asadar, dupa cum era de asteptat, autodenuntul deputatului Ghita nu avea cum sa treaca neobservat in spatiul public, iscand un advarat val de comentarii. In acest context, cea mai asteptata luare de pozitie era cea a Laurei Kovesi. Care nu a intarziat sa iasa in spatiul public si sa isi sustina cauza. „Cu referire la teza de doctorat Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal, tin sa precizez ca aceasta este o lucrare care imi apartine in totalitate si ca nu am plagiat”, mentioneaza sefa DNA, prin intermediul unui comunicat.

Cititi si: Sebastian Ghita: ”Eu am salvat-o pe Laura Codruta Kovesi”

La randul sau, profesorul universitar Viorel Pasca a explicat, la Digi 24, ca in cuprinsul tezei de doctorat a actualei sefe a DNA ar fi fost inserate o serie de articole semnate de aceasta din urma cu numele de dinaintea casatoriei. „Articolele respective erau tot articolele doamnei Kovesi semnate cu numele Lascu, numele de fata, inainte de a se marita. Cei care au citit lucrarea, furati de faptul ca pasajele redate sunt semnate in niste articole publicate (…) cu numele de Lascu si au spus ‘Kovesi a plagiat pe Lascu’. Numai ca Laura Lascu era Laura Codruta Kovesi, maritata intre timp”, a sustinut indrumatorul de doctorat al Laurei Kovesi.

396 afisari

2 COMENTARII

  1. FA,BA,BAIATULE DE 2 M,SI TU FURI.? ASA TE-A INVATAT TACTU,CU UNIFORMA ALBASTRA.!FA,COVRIG,
    SAU CORVERSI,DECE NU TE DUCI TU LA BULAU CU TOTI MAGISTRALII,IMBRACATI IN NEGRU,CA,CA SATANA.CAND SA DEA DRACUL SA SCAPAM DE VOI.CE-AR FI SA VA OMORAM CU MILIOANE DE FLEGME IN
    OCHI SI GURITE,DE MINCINOSI SI PERVERSI.HAI,PLECAT LA TROMPA,IN ARIZONA.ALA,VA BAGA IN MINA
    DE SCOS RAHATUL.SA-TI FIE RUSINE DINU BASESCU,CA I-AI DAT 3 PUMNI COPILULUI.JAVRA DE CHIOR

  2. FA,BA,BAIATULE DE 2 M,SI TU FURI.? ASA TE-A INVATAT TACTU CU UNIFORMA ALBASTRA.!FA,COVRIG,
    SAU CORVERSI,DE CE NU TE DUCI TU LA BULAU CU TOTI MAGISTRALII,IMBRACATI IN NEGRU,CA,CA SATANA.CAND O SA DEA DRACUL SA SCAPAM DE VOI.CE-AR FI SA VA OMORAM CU MILIOANE DE FLEGME IN
    OCHI SI GURITE,DE MINCINOSI SI PERVERSI.HAI,PLECATI LA TROMPA,IN ARIZONA.ALA,VA BAGA IN MINA
    DE SCOS RAHATUL.SA-TI FIE RUSINE DINU BASESCU,CA I-AI DAT 3 PUMNI COPILULUI.JAVRA DE CHIOR

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger