AcasăPoliticaPopescu Piedone acuză „blat politic” după „mazilirea doctorului” Cîrstoiu: „Asta îi sperie,...

Popescu Piedone acuză „blat politic” după „mazilirea doctorului” Cîrstoiu: „Asta îi sperie, practic”

sursa foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

Apar reacții la veștile venite, pe surse deocamdată, privind renunțarea, de la nivelul Coaliției, la varianta de a merge cu medicul Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei și decizia de a propune candidați separați, din partea PSD și PNL.

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL în cursa pentru Primăria Capitalei, afirmă, marţi, 23 aprilie, că „mazilirea” doctorului Cătălin Cîrstoiu este „blat politic” prin care PSD şi PNL „îl susţin pe Nicuşor Dan”.

Piedone a transmis un mesaj pe Facebook. Postarea vine ca reacție la cele mai recente vești ce au apărut după ședința-maraton, de luni, a Coaliției, convicată pentru a se decide dacă se va merge sau nu mai departe cu varianta Cîrstoiu candidat comun al PSD-PNL în cursa pentru Primăria Generală.

Piedone: Șefii coaliției au ales să-și mintă poporul de dragul puterii

„Așa cum Sfântul Gheorghe s-a luptat până când a răpus balaurul, eu și cetățenii care mă susțin ne vom lupta cu toată politica toxică pentru țară! Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit și le-au învârtit în ultima lună… i-au scos mereu perdanți! Aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit și i-a amețit! Sclavi ai intereselor de tot felul, șefii coaliției au ales să-și mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid!

Șefii coaliției toxice și-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetățenilor batjocoriți și umiliți și mințiți! Asta îi sperie, practic: ca țara să nu ia exemplul Bucureștiului și să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă! Aceasta este realitatea, oameni buni! Dacă susținătorii din București ai lui Piedone dau vot negativ coaliției în București, la toamnă se va ridica împotriva PSD și PNL tot poporul pe care această coaliție l-a umilit și l-a batjocorit în ultimii patru ani!”, susține Popescu Piedone, în mesajul transmis marți dimineață, 23 aprilie, pe pagina sa de Facebook.

Piedone: „Mazilirea doctorului” Cîrstoiu, „blat politic prin care PSD și PNL îl susțin pe Nicușor Dan”

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei acuză un „blat politic”, prin care cele două formațiuni din actuala coaliție de guvernare îl susțin, spune Piedone, pe Nicușor Dan. Actualul edil general, și el competitor anunțat în cursa electorală din vară, în care speră să obțină un al doilea mandat de primar al Bucureștilor.

Edilul de la Sectorul 5 acuză că, pentru a elimina „valul de susţinători” ai candidatului Cristian Popescu Piedone, şefii alianţei „îşi trădează electoratul şi îl susţin public pe Nicuşor Dan”.

„Mazilirea doctorului Cârstoiu este BLAT POLITIC PRIN CARE PSD ȘI PNL ÎL SUSȚIN PE NICUȘOR DAN!

Ca să elimine valul de susținători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, șefii alianței toxice își trădează electoratul și îl susțin public pe Nicușor Dan!

În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani!

Vreau să-i asigur pe toți oamenii buni care mă susțin, că mă voi lupta pentru dreptate cu toată ființa mea, cu toată experiența mea de primar!

Oameni buni, așa cum Sfântul Gheorghe nu s-a speriat și a învins balaurul, AȘA VOM ÎNVINGE ȘI NOI BALAURUL POLITIC TOXIC PENTRU ȚARĂ!”, a mai transmis Popescu Piedone.

Vă amintim că, din câte s-a aflat pe surse, după ședința-maraton, încheiată luni seară târziu, Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei – și anume Gabriela Firea – PSD şi Sebastian Burduja – PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

Coaliţia a discutat îndelung situaţia candidatului anunțat în primă fază pentru cursa electorală pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, iar în cele din urmă s-a ajuns la varianta candidaturilor separate.

author avatar
Andrei Coman
360 afisari

5 COMENTARII

  1. Primul Turist al Tarii îl susține pe Nulisor Dan, restul sclavetilor Ciuca si Ciolanul trebuie sa execute, Rareș Bogdan e doar o portavoce, in rest toți niste derbedei

  2. Cin’se teme de’adevar …pierdut este in vant !
    D’apoi …vezi, Nineaca : „Democratia’i … cea mai cea” .!

  3. Enervare mare la escrocul de Piedone. Ce sa-i faci , oricat a pacalit pe bucuresteni , pana la urma adevar invinge. Nicusor viitor primar al capitalei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger