AcasăPoliticaAfirmații halucinante făcute de Ponta. „Mi-a cerut demisia pentru 60 de morţi...

Afirmații halucinante făcute de Ponta. „Mi-a cerut demisia pentru 60 de morţi la Colectiv. Acum mor 60 de oameni pe zi şi nimeni nu e vinovat!”

Victor PontaPonta trage în Iohannis: "Mi-a cerut demisia pentru 60 de morţi la Colectiv. Acum mor 60 de oameni pe zi şi nimeni nu e vinovat"

Fostul premier al României a vorbit despre situaţia foarte gravă din ţara noastră, unde, zilnic, apar mii de noi cazuri de infectaţi cu noul coronavirus.

Victor Ponta a comentat modul în care autorităţile şi preşedintele Klaus Iohannis gestionează pandemia. Liderul Pro România a folosit cuvinte dure pentru a-i descrie pe cei de la putere pe care i-a numit „criminali”, întrucât au scăpat lucrurile de sub control iar decesele într-o zi sunt mai multe decât au fost la tragedia de la Colectiv, în 2015.

Dacă asta e soluţia, într-un spital, un etaj din cinci, din şapte, îl faci de COVID, trebuia să faci chestia asta în ultimele opt luni. De ce faci acum, când sunt cu apa peste gură. De ce spun de ei că sunt criminali. Eu am voie să spun chestia asta, eu, Victor Ponta, singurul din ţara asta.

Mie, domnul Iohannis mi-a cerut demisia, mi-am dat demisia, pentru că au murit 60 de oameni nevinovaţi, într-o tragedie la Colectiv. Azi, mor pe zi mai mulţi de 60. În fiecare zi şi nu e nimeni vinovat. Nu e nimeni tras la răspundere. Nu cere domnul Iohannis nicio demisie, totul e perfect şi mor în fiecare zi mai mulţi decât au murit la Colectiv. Nu mai protestează nimeni, nu mai e nimeni supărat„, a spus Victor Ponta la postul Antena 3.

La Colectiv, au fost 65 de morţi

65 de oameni au murit în urma incendiului de la Colectiv, iar 185 au fost răniți. O parte dintre decedați s-au stins în clubul Colectiv, unii în spitale, alții în drum spre unitățile sanitare. Tragedia de la Colectiv a schimbat România. Incendiul din clubul Colectiv a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în sectorul 4 din București într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul a izbucnit de la artificiile folosite în timpul concertului trupei Goodbye To Gravity.

Se amână alegerile parlamentare?

Victor Ponta este de părere că alegerile parlamentare se vor ţine pe data de 6 decembrie, aşa cum, conform lui, insistă Iohannis şi Orban. „Am trecut de la sub 1000 de persoane pe zi, la începutul campaniei electorale, la 4000. Ce fac domnul Iohannis şi domnul Orban? Mai fac un rând de alegeri. Să murim 10.000. Domnul Iohannis şi domnul Orban vor face alegeri oricum, nu contează CCR, nu contează oamenii care mor, nu contează nimic. Ei trebuie să-şi facă alegerile„, a mai zis Ponta pentru sursa citată.

author avatar
Andrei Ștefan
965 afisari

6 COMENTARII

  1. In sfarsit are si Ponta dreptate,dar tot un tradator notoriu ramane,cand a spart USL-ul,cand a pus-o pe cucuvea la putere,cand a pus umarul la daramarea lui Dancila(daca ramanea Dancila la guvernare nu mai aveam atatia morti Ponta…..)Asa ca esti raspunzator de tpt ce se intampla acum,impreuna cu ,,promteristul” si guvernul lui de incompetenti!!!!

  2. Gigi Berlogea
    Nu a fost Ponta vinovat pentru mortii de la Colectiv, cum nici Piedone nu a fost vinovat, o stie toata lumea. ISU , POMPIERII CARE TREBUIAU SA FACA INSPECTIILE PE BUNE SI ORGANIZATORII SUNT VINOVATII. Pentru Ponta am o intrebare. Procurorul Alexandru Panait chiar s-a sinucis?

    • Organizatorii sunt morți, Piedone a încălcat Legea, artificierii au încercat să șteargă contractul cu organizatorii, au șters de pe computerul firmei de artificii, Arafat a mințit că n-a auzit de existenta clubului (dar fusese trimisa solicitare cu o lună și jumătate că este eveniment, până la urmă a fost găsit mesajul, dar ofițerul care a primit a plecat în concediu și a uitat să mai urmărească sarcina, un ofițer bărbat și un ofițer femeie au controlat cel puțin de două ori clubul, le a făcut instructaj, cu carnete și semnături, dar Arafat a mințit că nu a fost informat despre club(!!??? știți voi funcționari care pleacă de capul lor în inspecție in clădirea Pionierul, în timpul serviciului, fără să și anunțe șefii? Eu nu știu), dar femeia ofițer chiar ea a spus că a uitat?!). Și tot așa. Administratorii asociați închiriaseră spațiul pt două nopți și atât! Exista contract proba la dosar, găsit în ckub. Nu se punea problema Nr de scaune la mese, că nu era restaurant! Se imagina cât e suprafața pt a programa o mașină de gunoi sau mai multe!

  3. Pai mor de pandemie nu de prostie. Prostia ta a pompierilor aia nerozi ce nu au spart zidul si a lui Pidone proaspat primar, care a avizat concert rock in vagon cu o singura usa de ventilatie si iesire. Toate magazinele din lumea asta au plan de evacuare in caz de incendiu cu placuta luminoasa EXIT⬆️, dar spaga concertului a fost mai mare, nu si pretul mortii.

  4. Exact…un model negativ de instituții ale statului nepregătite pentru un incendiu și care au tratat cu indiferența tinerii, atât în timpul concertului, dar și după incendiu – pompieri, primărie, spitale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger