AcasăPoliticaPonta, reacție furibundă după declarațiile prefectului Capitalei: „Serios? Nu știați!? Ipocriților!”

Ponta, reacție furibundă după declarațiile prefectului Capitalei: „Serios? Nu știați!? Ipocriților!”

pontaPonta, reacție furibundă după declarațiile prefectului: „Serios? Nu știați? Ipocriților”

Victor Ponta a adresat câteva cuvinte dure la adresa premierului Ludovic Orban și a „echipei sale”. Liderul Pro România susține că prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, este exemplul perfect pentru sloganul „Incompetența ucide” și arată că în această perioadă, din cauza incompetenței mor mai mulți oameni în fiecare zi decât au murit în incendiul din clubul Colectiv.

„Prostia ucide / Incompetența ucide / În fiecare zi fac mai multe victime nevinovate decât la “Colectiv”! Dar nimeni nu este responsabil!”, așa a început Victor Ponta postarea de pe Facebook.

Liderul Pro România atașează, în continuare, afirmația lui Cristian Tudor Popescu că „Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect! Face un cuplu perfect cu Molușca Anisie! (n.red Monica Anisie) Dar Guvernul îl menține în funcție!”.

„Serios? Nu știați cum sunt cei din „Echipa Orban”? Nu știați că incompetența și prostia lor ucide? Nu știati ca sunt la fel de corupți ca și Echipa lui „Dragnea”? Ipocriților!”, mai scrie Victor Ponta.

Prefectul Capitalei s-a afundat în bâlbe

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, nu a știut să spună, azi noapte, câte infectări au fost depistate în ultimele 24 ore în București, deoarece se afla la cumpărături. Cojanu s-a afundat în bâlbe: „O să-l aflu mâine la ora 10.00, după comunicarea DSP”, a spus acesta. În plus, acesta a spus că are pe cap și alegerile, și programul „Cornul și laptele”, dar și inundațiile, fără a preciza care inundații.Cu câteva ore înainte, Cojanu nu a știut să spună nici care este rata de infectare anunțată de DSP București.

Autoritățile tranșează azi, la ora 15.00, situația privind școlile și grădinițele din Capitală. Vă amintim că duminică, potrivit ultimei raportări, Bucureștiul a trecut de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori, după ce s-au înregistrat 770 de noi cazuri cu Covid-19.

Asta însemna trecerea la scenariul roșu, respectiv că școlile se vor închide iar cursurile se vor desfășura exclusiv online. Imediat după raportarea GCS, prefectul Capitalei a spus că nu are în vedere convocarea Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență în această zi.

„Nu. În legislație scrie că în 48 de ore comitetele pentru situații de urgentă județene și cel municipal se întrunesc după depășirea unei rate de 3. Deci, dacă astăzi s-a anunțat, 48 de ore înseamnă luni și marți. 3,02 e foarte puțin depășit ca să panicăm lumea. O să vedem, mai ales că rata după care ne orientăm noi este cea comunicată lunea. În fiecare luni e comunicată rata aferentă celor 14 zile anterioare”, a declarat Gheorghe Cojanu, pentru Edupedu.ro.

author avatar
Andreea Vlad
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger