AcasăPoliticaPonta, nemilos cu ministrul Sănătății: "Este PRECAUT, este PROST sau este PENELIST?"

Ponta, nemilos cu ministrul Sănătății: „Este PRECAUT, este PROST sau este PENELIST?”

Ponta, mesaj pesimist după recentele negocieri din Coaliție: ”Suntem în cea mai rea situație posibilă!”

Recenta declarație a ministrului Sănătății, referitor la analiza și evaluarea situației de pe litoral și Valea Prahovei, în plin sezon turistic, în ideea că „acolo se respectă cel mai puțin regulile”, a generat o reacție dură din partea liderului Pro România, Victor Ponta.

„Nelu Tataru vrea sa restrictioneze circulatia pe Valea Prahovei si pe Litoralul Marii Negre ca sa combata Pandemia de Covid 19 !!!”, subliniază Ponta, luni, într-un mesaj transmis pe Facebook.

Fostul premier i-a dat replica ministrului Sănătății, cerându-i să nu piardă din vedere situația surprinsă de imaginile surprinse la sediul Guvernului, de la ziua premierului, dar și de la întruniri recente ale liberalilor, toate în vreme de criză COVID. „Propunerea mea este sa inceapa sa restrictioneze circulatia la sediul Guvernului ( unde se bea whiskey si se fumeaza cigars fara distantare sociala si fara masca) / la IASI la sedintele de Partid ale PNL unde participa sute de persoane / la TIMIS unde Primarul Robu si Senatoarea Gorghiu vin cu elicopterul sa inaugureze un teren de fotbal facut din banii dati de Liviu Dragnea prin PNDL / sa restrictioneze la UNIFARM si la Ministerul Sanatatii sa nu mai vina cu spaga reprezentantii firmelor care castiga contracte de milioane pe banda rulanta!”, completează fostul șef al Guvernului.

Postarea lui Victor Ponta a culminat cu o întrebare adresată celor care îi urmăresc pagina de pe rețeaua de socializare. „Ce parere aveti dvs despre Nelu Tataru- este PRECAUT, este PROST sau este PENELIST?„, ar vrea să afle liderul Pro România.

Reacția fostului premier vine în contextul în care oamenii așteaptă să afle de la autorități și ce decizii se vor aplica de la 1 iulie, referitor la măsurile de relaxare a restricțiilor impuse în lupta contra noului coronavirus -inclusiv dacă se vor redeschide restaurantele.

Dar și după ce Parlamentul a dat undă verde, zilele trecute, moțiunii simple care îl viza pe actualul ministru al Sănătății.

231 afisari

4 COMENTARII

  1. este vaiiiiiiiiiiiiii mamaaaaaaaaaaaa luiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! “Este PRECAUT, este PROST sau este PENELIST?”…………….vai de capul lui de moldovean PROST IMBECIL!

  2. @ Opinați că Victor Ponta o să îl voteze pe Ilie Sârbu pentru încă un mandat la Curtea de Conturi ca să îi crească și pensia și să nu piardă nici indemnizația, ?

  3. @ Considerați că este evident că Ilie Sârbu nu a dorit îndepărtarea de la putere a lui Nicolae Ceaușescu, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger