AcasăPoliticaPonta, miştouri la adresa lui Clotilde! Cum a batjocorit-o, din cauza asocierii...

Ponta, miştouri la adresa lui Clotilde! Cum a batjocorit-o, din cauza asocierii c-o firmă bănuită de legături cu mafia siciliană

Victor-Ponta

Victor Ponta nu vede deloc cu ochi buni soluţia pe care a găsit-o Clotilde Armand pentru a face curăţenie în Sectorul 1. Primăriţa a încheiat un nou contract de salubritate cu o firmă extrem de controversată, despre care s-a aflat că a avut legături cu mafia siciliană.

Victor Ponta a reacţionat cu ironie la informația că primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a semnat un contract controversat cu firma BRAI-CATA, care prestează activitate pe prețuri de șase ori mai mari decât firma Romprest.

Bravo! Felicitări votanţilor Doamnei Clotilde! Nu de asta aţi votat???”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Cu ce firmă a semnat Clotilde Armand?

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susținută de USR-PLUS, a încheiat contract cu firma BRAI-CATA, care prestează activitate pe prețuri mai mari decât Romprest.

Spre comparație, Romprest ridică tona de gunoi cu un preț de 103 lei/tonă, în timp ce BRAI-CATA ridică aceeași cantitate de deșeuri cu un preț de 629 lei/tonă.

Clotilde Armand acuza, în trecut, Romprest de prețuri mult prea exagerate. Noile sume lasă cetățenii contrariați.

Costul salubrizării pentru anul trecut a fost de 266 milioane lei, la care se adaugă facturi de 83 milioane lei aflate în litigiu, ceea ce înseamnă un total de 350 de milioane de lei pe care Romprest consideră normal să-l primească într-un an, rezultă un total de 1 milion de lei pe zi, adică o treime din bugetul Sectorului 1. Noi nu ne putem menține la asemenea costuri”, a spus Clotilde Armand.

Cine este firma BRAI-CATA?

BRAI-CATA a fost fondată de sicilieni acuzați de legături cu Cosa Nostra – este vorba despre Rosario Raneri din Bagheria, Esposito Raffaele și Nudo Ernesto din Siracusa, Sicilia.

Italianul Rosario Raneri (fost polițist) a fost vizat de o anchetă de spălare de bani a Parchetului general, cu Direcția de Investigații Antimafia de la Roma. Raneri a fost acuzat de legături cu Cosa Nostra.

El a fost asociat cu Paul Brener, contabilul lui Bernardo Provenzano, un alt personaj acuzat de legături cu mafia și jurnalist al anilor 90.

author avatar
Andrei Ștefan
776 afisari

5 COMENTARII

  1. Dar, oare ,MAFIA turcesca a lui PINOKIO e alt fel dect cea italieneasca ……??????????????

  2. Afla ca Ponta este doctor peste doctori fata de prostimea asta care au capusat tara fara nici o urma de merit I s a luat diploma de doctor deoarece are idei Social Democrate ,idei care pe voi va ard pe sira spinarii deoarece fara Sri nu sunteti capabili nici macar sa strangeti gunoaiele Priviti o pe Cloty !Fara Sri acum infunda puscaria deoarece a furat voturi cu sacii in vazul lumii !Acum s a inhaitat cu mafia Siciliana Ati auzit de ea ?Stiti ce inseamna si ce face Taie gatul la cei ce nu fac ce spun ei ASta ne trebue noua ?Fiinta asta mai are vreo oprire in nelegiuiri dupa ce a ajuns primar prin hotie si cu ajutorul SRIului iar DNAul o protejeaza pe fata !In ce tara traim?Este mai rau decat in Belarus Acolo macar nu se urla ca este mare democratie ,in schimb aici o clica de derbedei baga la zdup oameni fara vina Siktir!Trebue sa plecam cu totii din tara exact ca Afganii sa ramana aici doar Iohanis ,Cloty Catzu si labaralii

  3. Sa ramana aici cei enumerati impreuna cu justitia lor de rahat ,corupta si aservita ca si ei dealtfel !La carma tarii se afla cei din tribune la Alba Iulia cu galoane si sireturi pe umar

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger