AcasăPoliticaPonta își anunță retragerea, după alegeri: ”Numai bine”

Ponta își anunță retragerea, după alegeri: ”Numai bine”

Ponta își anunță retragerea, după alegeri: ”Numai bine” (foto: Facebook)

Victor Ponta a transmis un mesaj, în cursul nopții de duminică spre luni, din care foarte mulți au înțeles că a decis să se retragă – pentru o vreme cel puțin – din tumultul vieții politice.

Fostul premier lasă să se înțeleagă că, în viitoarea perioadă, se va dedica celor dragi, familiei. ”Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect? Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări ! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalți! NEVER GIVE UP !”, sună mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a lui Victor Ponta.

Postarea a venit pe fondul rezultatelor obținute de partidul său la recentele alegeri parlamentare și a cifrelor care conturează tot mai clar faptul că Pro România nu prinde pragul de 5%, pentru a intra în viitorul Parlament.

Încrezător în primă fază

Din primele declarații făcute de Ponta, duminică seara, după aflarea primelor rezultate tip exit-poll, reieșea că fostul premier părea încrezător că partidul său va intra în Parlament.

”Prezența foarte mică cred că e un mare semn de întrebare pentru toți cei care am candidat azi. Pro România, din datele pe care le avem, va fi în viitorul Parlament, cu o singură condiție: colegii mei din secțiile de vot să păzească voturile, pentru că partidele mici (…) de multe ori pierd voturi la numărat, se anulează. Practic, acum soarta Pro România e în mâna celor 18.500 de colegi care sunt în secțiile de vot”, afirma Ponta, înainte de a menționa că și-ar dori ca numărătoarea să fie ”corectă”.

472 afisari

11 COMENTARII

  1. Gargaragiu Ponta ,pinochio, pamblicarul crezand ca vremea circului n-a trecut impreuna cu tradatorul si lepra Tariceanu se vedeau iar in parlament cu partidul lor de scursuri.
    Romanii n-au mai inghitit gogosile ,au dat in schimb un vot de incredere pentru AUR !, sa speram ca nu va fi doar visul unei nopti de iarna !!.

  2. Ponta din pacate plateste deciziile prostesti luate de el la plecarea din PSD , atunci am fost surprinsi si am scris ca este sfarsitul carierei sale politice …….

  3. Pa! Vezi ce patesc tradatorii? Dumnezeu nu bate cu ciomagul; pedeapsa a venit mai repede decat probabil te asteptai.

  4. Doamme Ajuta!
    Am scapat tara de o lichea politica.
    O sa fuga in Serbia la fratele cu nume de porc Ghița.

  5. Agentia de somaj interesata in reintegrarea ex parlamentarilor in munca anunta:
    Integrarea in munca a urmatorilor someri:
    Eba
    Tolomac
    Petrov
    Ticiurescu
    Diacon
    Truliceanu
    varu Jan
    dottore Poanta
    etc
    in urmatoarele meserii:
    minier categoria A B
    minier categoria C suprafata
    fierarbetonist
    motostivuitorist
    paznic
    vanzator ziar stradal ambulant
    lucrator comercial casa de marcat
    ciobanit in Italia
    sparanghel Germania
    macelar univwrsal Germania
    capsunar Spania
    Interviurile vor fi din timp anuntate. Rugam seriozitate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger