AcasăPoliticaPonta bate in retragere

Ponta bate in retragere

De ce are nevoie Victor Ponta sa fie sef peste „cagulati” ?

Scorul din alegeri si „sfaturile” primite din afara granitelor l-au convis pe Victor Ponta ca ar fi mai intelept sa incerce sa-si consolideze pozitia de la Victoria, decat sa viseze la Cotroceni.

Victor Ponta a pierdut „la masa verde„ cursa pentru Cotroceni

Tanar si perspicace, Ponta s-a prins destul de repede ca ar fi cazul sa-si vada de treaba. Mai ales dupa vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, care i-a cerut politicos, dar autoritar, sa faca pasul in spate. Dar ce te faci cu baronii, care bat din picior si repeta obsesiv „candidatura” si  „presedintie”?! Incerci sa-i duci cu zaharelul, le lauzi performantele  si cauti sa te scoti cat mai onorabil. Asta a incercat Ponta ieri, in cadrul Comitetului Executiv. „As vrea sa spun, ca sa stiti foarte clar de la mine: daca m-ati intreba ce prefer, as vrea sa fiu un foarte bun prim-ministru pana in 2016. Dar am invatat in acesti ani ca daca ai tot timpul un presedinte care te incurca, e foarte greu sa fii un bun prim-ministru. Deci daca nu avem un presedinte care sa ne ajute, o sa ne fie greu sa guvernam bine. (…) Stabilim impreuna care e solutia cea mai buna. Daca eu trebuie sa candidez, candidez cu mare placere si cu mare incredere, dar sa nu uitam ca obiectivul nostru principal este sa avem o guvernare buna si in 2016 sa castigam din nou alegeri locale si parlamentare”, a afirmat liderul PSD. Ponta ar face bine sa lase mofturile si sa se lupte pentru partid, au comentat ulterior liderii din teritoriu. Culme, o pozitie similara a avut si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, acesta explicand ca fie ca-i convine, fie ca nu, Victor Ponta ar trebui sa se sacrifice pentru partid.

USL-ul a inceput sa puta

„National” a dezvaluit ce mesaj i-a transmis Joe Biden premierului roman

Cadavru USL, pe care Ponta si ai lui l-au plimbat prin tara timp de o luna, a inceput sa duhneasca.  In consecinta, din cauza mirosului intepator, liderul PSD s-a vazut nevoit sa-i declare oficial decesul. „USL nu mai traieste. L-a omorat domnul Antonescu”, a afirmat Ponta, precizand ca moartea a survenit prin „sufocare”. Cu alte cuvinte, in sfarsit USL se poate odihni in pace si pe stanga si pe dreapta.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger