AcasăPoliticaPolitistul Sorin Vezeteu, decorat postmortem. Klaus Iohannis a semnat decretul

Politistul Sorin Vezeteu, decorat postmortem. Klaus Iohannis a semnat decretul

Sorin Vezeteu, politistul ucis in gara suceveana (sursa foto: Politia Romana/Facebook)

Omagiilor colegilor de breasla, indurerati de sfarsitul cumplit de care a avut parte politistul Vezeteu, li se adauga un demers venit de la Cotroceni.

Sorin Vezeteu, politistul ucis in gara suceveana (sursa foto: Politia Romana/Facebook)

Sambata, din directia Administratiei Prezidentiale s-a anuntat ca seful statului a semnat decretul prin care i se confera, post-mortem, un Ordin National subinspectorului Sorin Vezeteu – politistul ucis, joi seara, pe peronul unei gari sucevene cu mai multe lovituri de cutit. Presedintia mentioneaza ca decorarea a venit la propunerea ministrului de Interne. „Astfel, in semn de inalta apreciere pentru devotamentul si profesionalismul de care a dat dovada in slujba legii, indeplinindu-si datoria cu pretul sacrificiului suprem, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Cavaler subinspectorului de politie Vezeteu Dumitru Constantin-Sorin„, se arata in comunicatul remis de catre oficialii de la Cotroceni.

Politistul a fost atacat din senin de un tanar si doborat de mai multe lovituri de cutit aplicate in gat si in alte zone ale corpului. Omul legii nu a putut fi salvat, in ciuda faptului ca medicii ajunsi in gara respectiva au incercat sa-l resusciteze. Sorin Vezeteu avea 38 de ani si doi copii.

author avatar
Cristina Stefan
298 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pe noi cand ne decorati EMINENTA ca nu suntem aparati de politisti? Intrebarea este cu dublu sens.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger