AcasăPoliticaPoliticianul în care românii au cea mai mare încredere. Klaus Iohannis riscă...

Politicianul în care românii au cea mai mare încredere. Klaus Iohannis riscă să fie depășit de George Simion

klaus iohannisOFICIAL. Se modifică preţurile la curent electric. Klaus Iohannis a promulgat legea. Plafonul de cost: 1,3 lei/kWh

S-a schimbat topul personalităților politice în care românii au cea mai mare încredere. Astfel, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, conduce detașat în cel mai recent sondaj CURS.

Se pare că președintele Klaus Iohannis nu se află în primele trei poziții în ce privește încrederea românilor, nici măcar în primele cinci.

Alexandru Rafila conduce în topul încrederii în ultimul sondaj CURS

Un sondaj CURS de tip omnibus ne arată care sunt personalitățile politice în care românii au cea mai mare încredere.

Alexandru Rafila are o cotă de încredere de 30%, urmat de liderul PSD, Marcel Ciolacu, care are o cotă de încredere de 28%. Pe locul trei se clasează premierul și liderul PNL, Nicolae Ciucă cu 26%.

Următorii în clasament sunt Mircea Geoană (20%) și Laura Codruța Kovesi (18%). Despre cei doi se discută intens în mediul politic despre faptul că ar putea candida la alegerile prezidențiale, asta deși Kovesi a negat categoric.

Klaus Iohannis, în cădere liberă

Președintele Klaus Iohannis s-a prăbușit în topul încrederii și a ajuns la 15%, fiind depășit de europarlamentarul Rareș Bogdan cu 17%. De asemenea, Klaus Iohannis riscă să fie depășit de George Simion, care are o cotă de încredere de 14%.

Sondajul a fost efectuat pe un eșantion de 1005 repondenți, în vârstă de 18 ani şi peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3.1% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților. Perioada de realizare: 13 – 22 iulie, 2022.

author avatar
Andreea Vlad
637 afisari

7 COMENTARII

  1. Povesti de prostit prostii . toate sondajele care scapa pe piata indica dorintele si planurile securitatii pentru alegerile care vin , pe scurt romanii nu au incredere in nici unul . rafila ? nici macar sa rad nu am putere ! adica dupa doi ani de restrictii si minciuni oms , acum romanii isi mai doresc vreo 4 ani cu rafila , prea prosti ne cred .

  2. DUPA PORCARIA „GUVERNELOR MELE „, DUPA AMESTECUL IN ALEGERILE DIN PNL SI GAFA CU NUMIREA SI SUSTINEREA DROGATULUI CITU CA PRIM MINISTRU ; DUPA CIRCUL CU CARANTINA DIN SUCEAVA SI SPARNGHELUL NEMTESC ;DUPA „O RAMANIE NORMALA „;DUPA „O ROMANIE EDUCATA ” PLINA DE ANALFABETI !!;DUPA INVINGEREA PANDEMIEI SI REUSITA VACCINARII COORDONATA DE GHIORGHITA SI ARUNCAREA A 800 MILIOANE DE EURO PE APA SAMBETII ZISE SI 120 MILIOANE DE VACCINURI !,DUPA O ROMANIE ESUATA !;DUPA O ROMANIE CU DUBLAREA DATORIEI EXTERNE IN DOAR 2 ANI DE GUVERNARE A DROGATULUI CITU SI CHELTUIREA BANILOR IMPRUMUTATI DOAR PE PROSTII SI FIARE VECHI;DUPA CRESTEREA BUGETULUI DE CHELTUIELI MILITARE LA PROPUNEREA ACELUIAS NEPRICEPUT SI ADORMIT DIN COTROCENI ;DUPA DEZASTRUL GENERAT DE ASA ZISA LIBERALIZARE A PRETURILOR LA ENERGIE SI GAZE SI O INFLATIE GALOPANTA CARE A AJUNS PESTE 20% ,O CRESTERE A PRETURILOR LA COMBUSTIBILI DE PESTE 70% ,CRESTERI LA UNELE PRODUSE DE PESTE 100% !!,MAI AVETI INCREDERE IN CEL CARE NICI GARANT AL CONSTITUTIEI NU MAI ESTE ??,VEZI DOAR CAT DE SLUGARNIC ESTE FATA DE ABERATIILE BRUXELLES SI FATA DE SAMSARII AMERICANI !,TE INTREBI DACA-I PRESEDINTELE ROMANIEI SAU DOAR UN PARLIT DE GUVERNATOR ?

  3. SASUL ESTE UN IMPOSTOR , CE A PUS MANA PE ROMANIA SI PUTERE .
    VA DICTA LA FEL CA CEAUSESCU . FARA MILA

  4. Compari sasul cu Ceausescu ?Ala era barbat de stat ,asta e o molusca care alearga la Carmen sa manance galuste.Alearga dupa tinichele inrobind romanii Da-ti seama la bautura !

  5. Serviciile si-au dat seama ca coada asta de topor, are multe bube-n cap, si pentru a se vindeca, vinde tot ce are, si mai ales, ce n-are, adica o tara

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger