AcasăPoliticaPNL și PSD depun împreună plângere penală pe numele lui Clotilde Armand....

PNL și PSD depun împreună plângere penală pe numele lui Clotilde Armand. Burduja: A comis un fals

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, se alege cu o plângere penală. Liderii filialelor PNL și PSD sector 1 au ieșit, joi, umăr la umăr în fața presei. Nu oriunde, ci chiar în fața Primăriei Sector 1.

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, a anunţat că împreună cu PSD depun o plângere penală pe numele primarului Clotilde Armand, pentru falsificarea deciziei Consiliului Local privind bugetul pe 2023, informează news.ro. „Prezentăm public o situaţie care este de neimaginat dar care poate fi în fapt concepută, pentru că suntem în sectorul 1 şi deja ne-am obişnuit de câţiva ani că aici se poate întâmpla orice.

Depunem astăzi o plângere penală, nu aşa cum face Clotilde Armand sau USR-ul, pe cai verzi pe pereţi, ci pe o situaţie care este pur şi simplu inacceptabilă”, a declarat Burduja.

Citiți și: CONTRACTUL 38! CLOTILDE, prinsă la PUBELĂ, în Pajura!

Burduja: A comis un fals, a uzurpat calitatea consilierilor locali

Liberalul a susținut că „primarul Sectorului 1 a luat decizia Consiliului Local cu privire la bugetul Sectorului 1, a modificat-o, dar pe semnătura ei şi a trimis-o la Prefectură”.

Liderul PNL sector 1 o acuză pe Armand că ar fi uzurpat calitatea consilierilor locali. „Deci, a comis un fals, a uzurpat calitatea consilierilor locali, iar când secretarul general al Primăriei, care trebuie să asigure legalitatea actelor, a refuzat să semneze acest fals, a dat-o afară şi a trimis pe proprie semnătură la Prefect un buget falsificat de domnia sa”, a afirmat Burduja.

În continuarea declarațiilor pe care le-a făcut în fața jurnaliștilor, președintele PNL Sector 1 a mai spus că „este fără precedent în ultimii 33 de ani de administraţie publică locală din România ca un primar să falsifice bugetul pe care îl adoptă Consiliul local”.

„Este cea mai mare dezamăgire din politica românească un om care s-a prezentat a fi un om nou, un om care s-a prezentat a fi un un om cu competenţă în multinaţionale, drept un om cu bune intenţii, care se dovedeşte a fi pur şi simplu un politruc impostor care comite fapte penale, care falsifică bugete şi care pur şi simplu calcă în picioare Consiliul Local”, a mai declarat Burduja.

Manole: Este vina exclusivă a primarului Clotilde Armand şi a USR

Și liderul PSD Sector 1, Florin Manole, a arătat cu degetul în direcția primăriței Clotilde Armand.

Manole a început prin a spune că „la ora la care vorbim, Consiliul local al Sectorului 1 şi-a făcut datoria, bugetul este votat şi ar putea fi aplicat în momentul în care vorbim”.
Florin Manole a mai completat, declarând următoarele: „Nu există niciun motiv imputabil Consiliului Local să nu se plătească salariile, să nu se deruleze investiţiile. Orice blocaj de după 28 martie, data la care s-a votat bugetul Sectorului 1, este vina exclusivă a primarului Clotilde Armand şi a USR”.

În 28 martie, primarul Clotilde Armand transmisese, pe Facebook, platforma pe care alege să posteze cel mai adesea când are ceva de comunicat, un mesaj pe tema adoptării bugetului. N-au lipsit săgețile la adresa liberalilor și a social-democraților din sectorul 1.

„Avem buget. Presiunea voastră a contat. După 11 ședințe de consiliu local bugetul a fost adoptat. Voi i-ați învins pe politrucii PNL PSD din Sectorul 1”, a ales să menționeze, între altele, Armand în postarea respectivă.

author avatar
Andrei Coman
314 afisari

10 COMENTARII

  1. are mai multe plângeri Clotilde, dar cineva o protejează. la câte abuzuri a comis trebuia de mult emisă

  2. roșii și ospătarii roșiilor NU MAI POT FURA diamante… justiția pi…dii cu dosarul lui tudorache, care e liber și mai bogat, probabil…

    • Pardon ?Sa „mananca” si gura USR ceva?
      Plangerile penale stau prin sertare, pana la prescriptie.
      Dar ca sa modifici din pix un buget aprobat…nici la Paris nu se face.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger