AcasăPoliticaPNL se sufocă

PNL se sufocă

Partidul Brătienilor arată ca un câine mort, la bordură. Degeaba i se pune masca de oxigen, nu se mai ridică. A rămas fără aer. O recunoaște chiar Cîțu, când spune că „PNL are nevoie de un suflu nou.” Dar fără respirație, degeaba e nou suflul. Nu-i mai ajută la nimic.

Zicerea lui Florin Cîțu s-ar fi vrut o săgeată ațintită asupra lui Ludovic Orban, căruia a început să i se tragă preșul de sub picioare. O fi un semnal că trebuie să-și facă bagajele și să lase locul liber. Cei care până mai ieri îi ridicau osanale lui Orban,acum și-au schimbat opiniile. E mai priceput Cîțu. Și nu pentru că ar fi mai deștept, dar așa bate vântul. Iar în politică, dacă te așezi contra vântului înseamnă că habar nu ai pe ce lume trăiești. Dar dincolo de semnalul ca Orban să-și ia tălpășița, lui Cîțu, în istețimea lui, îi scapă porumbelul din gură, că ne-a condus un partid aflat la un pas de comă. Un partid care gâfâia la fiecare pas și pe care toți l-au susținut. Nu l-au sprijinit să nu cadă, căci l-ar rezemat de un perete și i-ar fi dat cu apă rece pe frunte, să-și revină. L-au susținut din interes, indiferent cât rău a făcut.

Orban premier a fost produsul partidului. Un fel de a spune, căci a fost numit de Marele Combinagiu cu Mână Proastă de la Cotroceni. La fel și a doua oară. Nu a contat că îl chinuia astmul politic și de abia respira. A fost ambiția lui Iohannis. Așa am ajuns să fim conduși de un bolnav fără suflu, care se străduia să acopere că partidul lui respiră în sincope. Am fost conduși de un PNL care s-a dovedit a fi cel mai netrebnic, deciziile fiindu-i la fel de bolnave. Acum se trag sforile pentru trimiterea pacientului Orban acasă. Locul lui, din câte se vede, va fi ocupat de Cîțu. Dar nici acesta nu e sănătos, pentru că și el este produsul PNL. Să crezi că premierul va da un suflu nou partidului este o nerozie. Nu are nici cum, nici cu cine. Ne anunță că liberalii vor mai sta opt ani la putere. Eu nu cred. Sunt prea dogiți de boală ca să mai facă mulți pași de acum înainte.

author avatar
Valentin Boeru
1.137 afisari

9 COMENTARII

  1. @ Dacă s-a retras Crin Antonescu ca să nu ia deciziile pe care le-au luat Iohannis, Orban, Cîțu, etc., ?

  2. „Locul lui ( al lui Orban ) , din cate se vede , va fi ocupat de Citu . Dar nici aceasta nu e sanatos , pentru ca el este produsul PNL ” Trebuia adus unul de la AUR ? Articol jalnic , un schieunat al unui caine dogit de boala si inecat cu propriul venin de la atatea combinatii esuate .

  3. cat e inca premier si mare artizan pnrr sa spuna pe gura lui ce inseamna in romaneste rezilienta asa din dex ca cica au tredus ei din limba cutarescu cerezilienta!!!!!!!!spune ba romaneste ce vrei cu rezilienta dupa redresare!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger