AcasăPoliticaPNL se scutură de Nicușor Dan. „Se putea mult mai mult în...

PNL se scutură de Nicușor Dan. „Se putea mult mai mult în Bucureşti” / Ce vor liberalii la următoarele alegeri din Capitală – VIDEO

(sursa foto: Sebastian Burduja/Facebook)

Liderul PNL sector 1, politicianul care ocupă funcția de ministru al Cercetării în Guvernul Ciucă, e de părere că „se putea mult mai mult la nivelul Bucureştiului”. Un semnal menit să ajungă la urechile actualului edil al Capitalei, Nicușor Dan, mai ales în contextul în care acesta a anunțat că și-ar dori să candideze din nou la Primărie.

Sebastian Burduja a fost întrebat, marți seară, la Prima News, dacă Nicușor Dan va mai avea susținerea PNL-ului în 2024. „Discutăm de rezultate. Are Nicuşor Dan suficiente rezultate în acest interval de timp?”, a precizat liderul PNL sector 1, politicianul completând că a învăţat de la Ilie Bolojan – fostul primar din Oradea – că, dacă vrei să laşi ceva în urma ta, ca primar, trebuie să porneşti „devreme” şi să lansezi marile proiecte din primul an, „ori nu s-a întâmplat lucrul acesta la Bucureşti”.

Sebastian Burduja: „PNL trebuie să aibă candidaţi proprii”

Acesta a precizat că preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat deja că şase luni are termen pentru o evaluare în cadrul PNL în privința lui Nicuşor Dan. „Vom vedea dacă peste 6 luni, concluzia PNL va fi că a făcut o treabă suficient de bună. Opinia mea personală este că se putea mult mai mult la nivelul Bucureştiului. Nu doar că se putea mai mult, eram condamnaţi să facem mai mult”, a punctat Sebastian Burduja.

Întrebat dacă partidul pregăteşte un liberal drept candidat la Capitală, Burduja a răspuns, subliniind că e o opinie personală: „PNL trebuie să aibă candidaţi proprii, peste tot şi sigur că sunt subiectiv, ca urmare a experienţei de la Sectorul 1”.

„Eu nu mai vreau să fiu în situaţia de a ieşi în stradă să susţin candidatul unui alt partid, care ulterior să nu respecte niciun fel de acord politic, şi asta s-a întâmplat cu doamna Clotilde Armand”, a completat Burduja.

author avatar
Andrei Coman
548 afisari

15 COMENTARII

  1. Niciodata in urmatorii 1000de ani acesti kakati lingatori in kur care l-au adus la putere pe sacul de kakat maCiuca( lingatorul de prezervative din curul baronesei GertrudeFiala)nu vor scapa de raspundere pentru faptele lor penale.Pregatiti-va pijamaua si periuta de dinti jigodii pedofile prostituatilor.LA PUSCARIE

    • Sa dati socoteala pentru absolut toate escrocheriile,si imobiliare,si cu trafic de arme….absolut tot

    • Acest asazis „pnl” este o cocina de porci plina de securisti precum Petrov,Orban,Ciuca etcetera.Majoritatea pnl-ista de dupa1989 erau de fapt UM0215 deghizati in „politicieni”.. …..toti au fost papusariti de Belzebutsoros si SarsailaIcsarescu BelzebutStolojinschi SarsailaPetrov BelzebutMirceaCosea etcetera

      • BAAAA , BOVINELOR ! NAZZISTUL STERP TOT NAZZIST RAMANE . ATI AVUT DE TOATE NEAMURILE LA CONDUCEREA SHATREI , DAR NAZZISTUL V-A PUS CAPAC

  2. Romania are nevoie de un partid NATIONALIST nu de curve securisto-bolsevice asazis „limberalii”lui Beria care ling in cur cu peria(de dinti)

    • A sosit ambulanta , iar ma interneaza la dilibaul de pe sttr. Gvardinskaya nr.9 , nu pot sa sar pe geam ca e unu cu un par in mana ….

      • Noul KGB se numeste JGB…..Jigodii KGB-iste care imita ca maimutza orice vede facut de altul

        • Sunt o jigodie KGB-ista , vedeti cum imi dau cu siktir si ma scuip in oglinda ca maimutica Tamba ?

  3. Trebuie sa ne scuturam noi de toti politicienii,ca pe langa incompetenti si neaveniti isi bat joc ,auzi ba ultima lege semnata de dulapul de la cotroceni sa oblige sa ti pui repartitoare de caldura ,cand ei nu dau caldura de la sursa ,jegurile care au fost montate si ani in urma si date jos pt zero efect.niste bani furati pt niste firme de casa!°

  4. Sunt tot trompeta stalinista ONishiOSAKI SUGIMORY de sub pasarela garii Tiraspol .

  5. Limberalii lui Beria care ling in cur cu peria(de dinti) asta este CIUMA GALBENA…SIKTIR

  6. La cate abuzuri in serviciu a comis Plicusor si cu Clocotilda, pe fata si fara teama de justitie….pe Oprescu il saltau imediat cu zdranganit de catuse.

  7. Nu va place de plicusorul muci Dar creatura aia beata il ducea de manuta si-i zicea ce sa faca ,scarbe liberale De parca voi sunteti mai breji decat Cloty sau Plicusur -muci Aceeasi incompetenta cu Lisz,Halaicu ,etc etc .Prostilor !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger