AcasăPoliticaPNL revendică victoria la Sectorul 1: „George Tuță este noul primar/Numărătoarea paralelă...

PNL revendică victoria la Sectorul 1: „George Tuță este noul primar/Numărătoarea paralelă arată…”

sursa foto: Facebook/George Cristian Tuță

PNL Sector 1 susţine că, după numărarea a 98,7% din totalul secţiilor de vot, George Tuţă ar fi noul primar al Sectorului 1.

PNL Sector 1 a transmis luni dimineață, 10 iunie, faptul că, după numărarea a 98,7% din totalul secțiilor de vot din sector, George Tuță este noul primar al Sectorului 1. Și anume că acesta a învins-o pe Clotilde Armand, actuala primăriță de la Sectorul 1.

„După numărarea a 98,7% din totalul secțiilor de vot din sector, George Tuță este noul primar al Sectorului 1!

Numărătoarea paralelă arată 475 de voturi în plus pentru George Tuță”, anunță PNL Sector 1, luni dimineață, într-o postare pe pagina de Facebook.

PNL Sector 1: Clotilde Armand trebuie să înțeleagă că a pierdut alegerile

Potrivit sursei citate, „au mai rămas două secții unde reprezentanții USR tergiversează numărătoarea voturilor, la 10 ore de la închiderea secțiilor de vot.

Nu sunt singurele aspecte pe care au ales să le comunice cei de la PNL Sector 1. „La secția 27, am solicitat intervenția poliției naționale pentru a aplica legea. În prezent, se fac cercetări la fața locului.

De asemenea, atragem atenția că la nivelul aparatului administrativ al Sectorului 1 se tergiversează deplasarea președinților de secții către Biroul Electoral de Sector, modificându-se inclusiv procedurile de predare a sacilor cu voturi. Clotilde Armand trebuie să înțeleagă că a pierdut alegerile și să oprească orice încercare de a pune mâna pe sacii cu voturi”, susțin reprezentanții PNL Sector 1.

Primele rezultate exit-poll la alegerile locale, anunțate duminică seară, după ora 22, după închiderea urnelor, arătau că situația la Sectorul 1 era una foarte strânsă.

Citiți și: Rezultate exit-poll ora 22.00. Nicuşor Dan câştigă un nou mandat la Primăria Capitalei! Gabriela Firea, pe locul 2. Piedone, pe 3