AcasăPoliticaPNL București, lovitură dură pentru Nicușor Dan: „Proiectul de buget propus este...”

PNL București, lovitură dură pentru Nicușor Dan: „Proiectul de buget propus este…”

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, care vrea să intre în cursa pentru un nou mandat de edil general, la alegerile din acest an, află că liberalii bucureșteni îi „nimicesc” propunerea de buget.

„Proiectul de buget propus de Nicușor Dan este o glumă proastă”, susține Sebastian Burduja.

Burduja: Proiectul de buget propus de Nicușor Dan, o glumă proastă

PNL București transmite că nu va vota propunerea de buget a primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, informează Mediafax.

Liderul liberalilor bucureșteni, Sebastian Burduja, susține că viziunea de dezvoltare a Capitalei „lipsește cu desăvărșire” și că, în primii trei ani de mandat, PNL i-a acordat lui Nicușor Dan „sprijin total și șanse fără număr”.

„Proiectul de buget propus de Nicușor Dan este o glumă proastă. De aproape patru ani de zile, Nicușor Dan ne dezamăgește constant, servindu-ne doar scuze, vorbe și scandal. Rezultatele sunt practic zero, totul e blocat, iar viziunea de dezvoltare a Bucureștiului lipsește cu desăvârșire. În primii trei ani de mandat, PNL i-a acordat lui Nicușor Dan sprijin total și șanse fără număr. După retragerea sprijinului pentru primarul general în Consiliul General, votată în unanimitate, PNL București are un singur aliat: bucureșteanul. Vom susține toate proiectele bune pentru bucureșteni și ne vom împotrivi tuturor inițiativelor care condamnă acest oraș la subdezvoltare.

Este cazul proiectului de buget propus de Nicușor Dan, iar motivele noastre sunt simple și clare: milioane de euro alocate discreționar pentru parteneriate „de casă”, lipsesc investițiile, fondurile europene sunt aproape zero și avem colosala sumă de trei miliarde de lei pentru cheltuieli curente ale primăriei. Ajunge”, declară liderul PNL București, Sebastian Burduja.

„Bucureștiul este prost administrat”

În același context, liberalii bucureșteni afirmă că au analizat proiectul de buget și, totodată, execuția bugetară pe ultimii 3 ani: „cheltuielile de funcționare cresc, investițiile au stagnat, iar modul în care s-a realizat execuția bugetară pe derularea proiectelor din fonduri europene nerambursabile arată realitatea – Bucureștiul este prost administrat”.

Nu în ultimul rând, liberalii bucureșteni vorbesc despre o „dezamăgire totală”, când vine vorba despre termoficarea din Capitală. Și în acest caz criticile lor se îndreaptă către actualul edil.

Termoficarea Bucureștiului: dezamăgire totală. Primăria Generală a pierdut finanțarea nerambursabilă de la UE pentru termoficarea Bucureștiului din cauza managementului defectuos și a lentorii în implementare. (…) Întârzierile birocratice și structurale la nivelul PMB și, în mare parte, reticența și inabilitatea primarului de a lua decizii ferme și rapide în ceea ce privește implementarea fondurilor europene au făcut din PMB o instituție care încă se chinuie pentru banii pe care alții îi atrag cu multă ușurință”, se precizează în comunicatul PNL București.

author avatar
Andrei Coman
399 afisari

4 COMENTARII

  1. Si-a asigurat fondul pentru cheltuieli de judecata, pana acum, de cateva sute de.mii de lei?
    Sau pun aia sechestru pe primarie?

  2. Da burduja nu e baiatu aluia de la Bancorex care fura milioanele de $ ,falimenta banca ramase cu banii si nici mācar n a fost anchetat? Cà era oofiter Sri?

  3. Ce lighioana hoata si securista incepe sa apara-n „poza”? Nu cumva , astia de teapa lui ( Orban, Cațu si gașca lor) , ni i-a garantat , ni i-a bagat pe gat , pe hoata Clothilda ( mai stie cineva , mai cauta cineva sacii cu voturi furati) , pe freneticul lenes si impostor Nicusor, pe anostul regurgitat de la sect 2? Nu va e ma, rusine? Nu aveti obraz,nu mai aveti nimic sfant? Tot voi, ma? Rusinea nu va indeamna sa stati dracului in casa? Acum le dati flegme capușelor Clothilda si Nicusor , dupa ce-au nenorocit Bucurestii…Si cerșiti voturi! Cu ce esti tu mai bun ? Sunteti la fel de tare-n clanța , doar ca nu stiu cine e mai tupeist, mai lenes, mai venal???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger