AcasăPoliticaPlenul Parlamentului a votat: Niculae Bădălău, demis de la Curtea de Conturi

Plenul Parlamentului a votat: Niculae Bădălău, demis de la Curtea de Conturi

Plenul Parlamentului a votat: Niculae Bădălău, demis de la Curtea de Conturi

Este oficial, Niculae Bădălău a fost demis de la Curtea de Conturi! Plenul Parlamentului a votat raportul comisiilor parlamentare reunite de buget-finanţe care avizaseră, în unanimitate, revocarea lui Bădălău din funcţia de consilier al Curţii de Conturi şi vicepreşedinte al Autorităţii de audit.

Bădălău şi-a preluat mandatul la Curtea de Conturi în octombrie 2020.

Niculae Bădălău, arestat preventiv

Decizia pentru declanşarea procedurii de revocare a fost luată săptămâna trecută de Birourile permanente reunite, la solicitarea grupurilor parlamentare ale PSD şi USR, după ce Niculae Bădălău a fost arestat preventiv în urma unei anchete a DNA, pentru dare de mită și trafic de influență.

Arestarea vicepreședintelui Curții de Conturi a României, Niculae Bădălău, a generat o reacție dură în interiorul Curții de Conturi a României.

Acuzat într-un dosar cu contracte de lucrări publice

Sindicatul de aici a ţinut să precizeze că „se delimitează public de faptele de care este acuzat domnul Niculae Bădălău, vicepreședinte al Autorității de Audit și membru în Plenul Curții de Conturi, arestat recent în urma unei anchete a DNA”.

Curtea de Apel Bucureşti a decis ca fostul senator PSD să fie arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi trafic de influenţă, într-un dosar în care este acuzat că i-a oferit mită 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice.

author avatar
Andrei Ștefan
237 afisari

4 COMENTARII

  1. TOT ACUM ADUNATURA NUMITA PARLAMENT TREBUIA SA HOTARASCA CONFISCAREA AVERILOR ILICITE PANA LA AL TREILEa NEAM sau grad de rudenie al detinatorilor

  2. & I-au crescut acțiunile de la ,,Petrecere cu lăutari”, în trenul regal, și ar pute fi și alții imteresați de ,,potofoliu” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger