AcasăPoliticaPleacă din funcție ministrul Energiei după tragedia din Gorj?

Pleacă din funcție ministrul Energiei după tragedia din Gorj?

(sursa foto: Virgil Popescu/Facebook)

La o zi de la producerea accidentului cu urmări tragice de la Cariera Jilț Sud, soldat cu trei morți și mai mulți răniți, la Palatul Victoria a avut loc o ședință de Guvern. La începutul căreia premierul a anunțat că i-a cerut ministrului Energiei să meargă urgent în Gorj și să ia primele măsuri la fața locului.

De altfel, după cum se știe, Virgil Popescu a și ajuns, marți seară, în Gorj. În tot acest timp, se așteaptă măsuri concrete după accidentul care a curmat trei vieți.

În tot acest context, s-a aflat că e posibil să se lase și cu o plecare din echipa guvernamentală, după producerea tragediei de la Jilț. Ministrul Energiei a explicat că este posibil să demisioneze, potrivit stiripesurse.ro. ”Analizez toate opțiunile în functie de datele de la fata locului, inclusiv plecarea din Executiv”, anunță sursa citată.

Rămâne de văzut dacă Virgil Popescu va lua sau nu o astfel de decizie.

Ce a anunțat premierul Ciucă

La începutul ședinței de guvern de miercuri, 18 ianuarie, premierul Nicolae Ciucă a transmis condoleanțe familiilor celor trei persoane care și-au pierdut viața în urma accidentului de la cariera Jilț Sud. „Ieri, din păcate, a avut loc un accident tragic la Complexul Energetic Oltenia. Și-au pierdut viața trei muncitori în cariera de la Jilț. Doresc să transmit condoleanțe și întreaga mea compasiune familiilor celor trei muncitori și, desigur, ale celor care au fost răniți”, a spus Ciucă.

Premierul a mai anunțat că așteaptă, până la ședința de guvern de săpătmâna viitoare, primele concluzii cu privire la cine se face vinovat despre producerea accidentului. Dar și măsuri concrete când vine vorba de îmbunătățirea condițiilor de muncă în Complexul Energetic Oltenia

„Încă din primul moment, am decis ca autoritățile să se deplaseze la fața locului, am transmis ministrului energiei să se deplaseze urgent în județul Gorj și să facă analiza și să ia primele măsuri la fața locului. În acest moment, atât Ministerul Energiei, cât și Ministerul Muncii, prin Inspecția Muncii, vor continua activitatea de verificare și cercetare a cauzelor producerii accidentului și, până săptămâna viitoare, în ședința de Guvern, îmi vor prezenta primele date, concluzii și măsuri atât împotriva celor care se fac vinovați de producerea accidentului, cât și măsuri concrete pentru ceea ce înseamnă îmbunătățirea condițiilor de muncă în Complexul Energetic Oltenia”, a mai declarat premierul Ciucă, în debutul ședinței de guvern de miercuri.

author avatar
Andrei Coman
314 afisari

13 COMENTARII

    • nu pleaca . A facut servicii OMV , are ginere austriac , prin care multe se rezolva, a facut servicii catorva ambasade… Deci NU PLEACA,
      Ciuca e mititel.

    • ”Pleacă din funcție ministrul Energiei ” NU , nu pleaca. Dupa ce ne distruge economic o sa vedeti cum fuge.

  1. ce prosteala pe fata , ce treaba are un ministru al energiei cu un accident de masina ? sa demisioneze grindeanu ca-i la transporturi , apoi ciolacu ca-i seful lui , apoi ciuca ca-i PM , si la urma johanis , huuuoooo prostanilor !

  2. La Caracal, aproape de tine, s-a rasturnat o caruta ! Te rugam du-te acolo si vezi ce invitteala faci! Esti prost, viciat pina-n degetul mic de la. Picior! Du-te la Viena si ai grija de nepoti, hahalero !

  3. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger