AcasăPoliticaPlanul secret prin care Dacian Cioloș şi Dan Barna vor să reformeze...

Planul secret prin care Dacian Cioloș şi Dan Barna vor să reformeze USR-PLUS. Scenariul care ar surprinde pe toată lumea

barna ciolosPlanul secret prin care Dacian Cioloș şi Dan Barna vor să reformeze USR-PLUS. Scenariul care ar surprinde pe toată lumea

Multe uneltiri au loc în culisele scenei politice. Dacian Cioloș i-ar fi propus lui Dan Barna să se dea amândoi la o parte din cursa pentru șefia partidului, cu argumentul că astfel ar fi evitate tensiunile interne dintre cele două partide proaspăt fuzionate.

Varianta îndrăzneaţă cu care a venit Cioloș a stârnit nemulțumiri majore în USR, care consideră propunerea liderului PLUS ”de neacceptat”. Propunerea a fost interpretată și ca o fugă de competiție din partea lui Dacian Cioloș, care s-ar teme că ar putea pierde șefia partidului.

Dan Barna voia să candideze

Dan Barna nu şi-a ascuns deloc intenția de a candida la șefia noului partid rezultat din fuziunea USR PLUS. Dacian Cioloș a ezitat până acum să-și anunțe candidatura, însă la sfârștiul anului trecut a declarat că nu exclude o candidatură la prezidențiale în 2024.

Altfel, Barna nu a exclus candidatura lui Drulă. „Dacă își va dori să facă asta, eu m-aș bucura. Este una dintre personalitățile politice în foarte mare ascensiune în partidul nostru. Vom vedea. Va fi o decizie pe care o va lua Cătălin și o vom lua și noi ca partid”, a afirmat Barna.

Președintele USR PLUS va fi ales prin vot universal, egal, direct, secret şi liber exprimat.

Congresul USR-PLUS va avea loc în septembrie. Alegerile interne vor fi organizate în toată țara la nivelul filialelor județene până la începutul lunii iulie, iar congresul național va avea loc în luna septembrie.

author avatar
Andrei Ștefan
586 afisari

4 COMENTARII

  1. Sa fii inteligent, sa fii parte din USRPLUS sa castigi bine as te vezi in lumea buna si moderna, universala si sa votezi cu Ciolos sau Barna. bhhhaahahahaha Nu ca ar fi unul mai breaz.

  2. Pai o reforma ar fi sa treaca de la stanga la dreapta . Barna sa-si pună sfanta cruce la gat iar Julien sa manifeste jos curismul la Paris.

  3. Acum, ala cu funcție mai mare conduce, chiar daca are grad mai mic

  4. am vazut la tv tot tercutul gri din spate al multora din gruparile astea plus faptele care la altii s au zis penale asa ca astia nu mai au ce sa reformeze in soc romaneasca pt ca e saturata de vanzatori de nimic facut filozofie !!!!!!!!!!!!chiar nu va ajunge cat ati agonisit sa lasati piata libera ?????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger