AcasăPoliticaPlanul secret al lui Iohannis, dezvăluit: premier, cu Mircea Geoană, la Cotroceni,...

Planul secret al lui Iohannis, dezvăluit: premier, cu Mircea Geoană, la Cotroceni, în 2024

mircea geoanaPlanul secret al lui Iohannis, dezvăluit: premier, cu Mircea Geoană, la Cotroceni, în 2024

Ludovic Orban a vorbit despre planul secret al lui Klaus Iohannis după plecarea sa de la Cotroceni, în 2024. După ce își va încheia mandatul de președinte, peste 3 ani, Iohannis ar urma să fie premier, iar Mircea Geoană președinte.

Întrebat despre acest scenariu, Orban a spus că „este posibil. Deși, de regulă, candidatul la președinția României a fost președintele PSD”.

„Motivul pentru care s-a pus atâta determinare, folosirea amenințărilor… Congresul PNL a fost cel mai nedemocratic din istoria tuturor partidelor din România. Grupul care a controlat votul e hoție. E capabil sa împiedice exercitarea votului in orice comunitate locală. Este un pericol pentru democrație”, a declarat fostul lider liberal la Realitatea Plus.

„Pe Iohannis îl interesează înțelegerea după 2024”, a punctat Orban.

Orban, săgeți spre Iohannis

Acesta continuă să-l atace pe șeful sfatului, semn că „prietenia” dintre ei doi s-a încheiat.

„Îi dau o veste proastă lui Iohannis. Nu rezistă… Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. În România, planurile, mai ales în politică, nu durează. USL nu a durat. Pentru că Ponta a ajuns prim-ministru, dar, când trebuia să-l sprijine pe Crin Antonescu…, voia sa fie și premier, și să se aleagă și președinte”, a adăugat Ludovic Orban.

author avatar
Andreea Vlad
1.228 afisari

3 COMENTARII

  1. Orban, un fel de tata omid a politichiei romanești! Pana-n ’24 mandolina dispare devenind șomer …

  2. Mercenarul odios Iohanis ajuns in situatia critica in care romanii si-au dat seama ca iohanis si regimul sau de vanzatori de tara ,este cel care a adus tara in dezastru , APELEAZA LA AJUTORUL SLUGOILOR SAI IN FRUNTE CU CIOLACU DIN CONDUCEREA PSD (care au fost instalati in aceste functii tot de iohanis) , PENTRU AI PUNE SA PARTICIPE LA O GUVERNARE (INFECTA) CE O VREA TOT A LUI , PRIN CARE EL SA-SI FACA INTERESELE MESCHINE ANTIROMANESTI !!!!

  3. VRABIA MALAI VISEAZA SI CALICUL COMANARE !,DACA NATIA ASTA ESTE INTRADEVAR IDIOATA VA VOTA PROSTOVANUL PRESEDINTE SI V-A ACCEPTA DULAPUL SASESC CA PREMIER !.
    CAND SE VA INTAMPLA CA SI ACEST ARANJAMENT SA SE FACA E CLAR CA ROMANIA E PE DUCA !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger