AcasăPoliticaPlanul PNL pentru prezidențiale. Ce se întâmplă cu Ciucă - VIDEO

Planul PNL pentru prezidențiale. Ce se întâmplă cu Ciucă – VIDEO

sursa foto: Facebook/Lucian Bode

Secretarul general al PNL spune că partidul său își dorește să aibă un candidat cu șanse să câștige scrutinul prezidențial.

„Astăzi preşedintele PNL este opţiune” pentru a intra în cursa pentru prezidențiale – spune Lucian Bode, cu referire la Nicolae Ciucă, șeful Partidului Național Liberal aflat în fruntea Guvernului.

„PNL îşi propune să guverneze bine România şi în acest an şi anul viitor, să obţinem un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel încât să guvernăm România şi după 2024”, a declarat miercuri seară, la TVR Info, Lucian Bode.

Ciucă, o „opțiune” pentru a candida la funcţia de preşedinte al României

Secretarul general al PNL, aflat la conducerea Ministerului de Interne, spune că liberalii îşi doresc să câştige alegerile prezidenţiale. Drept urmare, dă se înțeles acesta, caută un candidat „cu șanse” să câștige scrutinul pentru cea mai înaltă funcție în stat.

„Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea preşedintele României pentru următorii 5 ani. Un candidat cu şanse să câștige Presedinţia României. Astăzi preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României”, a afirmat Bode.
Pe de altă parte, ministrul PNL a spus că rocada guvernamentală va avea loc „fără prea multe discuţii”.

Actualul ministru a făcut referire și la posibila sa prezență în viitorul Executiv. „Eu am spus de fiecare dată că, pentru mine, este importantă direcţia în care va merge România. Pentru mine e important ca PNL să rămână la guvernare şi după 2024 (…). În aceste condiții eu voi rămâne în viitorul Guvern dacă PNL va dori acest lucru, dacă preşedintele României şi președintele PNL îmi vor acorda sprijin”, a declarat Bode.

author avatar
Andrei Coman
562 afisari

20 COMENTARII

    • MAI RAU DE CAT PE TIMPUL DICTATURII CEAUSISTE . SUPRAVIETUITI DIN IMPRUMUTURI
      SUNTETI DATORI VANDUTI

      MOOIE CONDUCATORULUI SUPREM , MARE TURIST SI SCHIOR SI JUCATOR DE GOLF

    • ”Astăzi preşedintele PNL este opţiune” pentru a intra în cursa pentru prezidențiale – spune Lucian Bode, cu referire la Nicolae Ciucă, șeful Partidului Național Liberal aflat în fruntea Guvernului.”
      Cine p u l a mea voteaza un APV-ist , bese in cizme ?

  1. Cu aroganta voastra prosteasca ,cu inclestarea pe care o are analfabetul functional Bode privind hotia cu diploma sa de rahat,cu furtul in pandemie , cu cele 51 de miliarde de euro furate si duse prin ,,ofshore” de hienele PNDliste ,cu haosul creat de Virgil care a dus la triplarea si uneori cresterea cu de 10 ori a pretului energiei ,cu inchiderea in emfaza a capacitatilor energetice ,cu furtul de la stat si dezmatul lui Raresica ,cu balbaiala unui prim -ministru obedient ,cu topaiala tatucului vostru prin tari exotice cu avioane de lux si cheltueli cu ravasitoarea care este etichetata ca duamna nr 1 desi asa ceva nu exista in lege si dezmatul acestei familii pe banii nostri ,cu banetul aruncat aiurea si fara judecata in toate partile ,cu imprumuturi de fiinte nebune tot aiurea ,doar ca sa cumpere maimutza zbarcita cu acordul tatucului 30 de milioane de doze de vaccin pe care apoi le-au aruncat si lista poate continua inca 24 de ore culminand cu anuntul triumfal al alogenului acesta rau intentionat ,cica presedinte (poate de bloc) care a anuntat tara cu solemnitate :,,Romania e un stat esuat”Apai sa stiti ca chiar sunteti penibili sa mai vreti sa dati presedinte si sa ne conduceti in continuare cum peroreaza tantea BODE copystulRusine nesimtiti ce sunteti !Siktir cu flegma prostanilor !

    • Holera asta trădătoare de neam și țară își mai imaginează, că va fi aleasă ca opțiune, în mod normal nu ar fi mirare să treacă pragul de 5 %

  2. Tara e pe chituci
    E umflata inflatia
    Insa acesti nesimtiti
    Au in cap doar rotatia

    Se impiedica prostii
    Egreu la protap
    Rotatia insa
    E cu durere la cap

    Ce simplu e cand
    Imprumuta banetul
    Si-l ascund prin Ofshore
    Ce usor este totul!

    Ce daca tara
    E spre faliment
    Cand e vorba de furturi
    Toti striga ,prezent!

  3. AM AVUT CA PRESEDINTI :TRADATOR ! , SANTAJABIL ! , BETIV FARA SCRUPULE !, UN PARVENIT !, IAR ACUM VRETI SA NE BAGATI PE GAT UN TEACA SAU IPINGESCU !!,
    BA SUNTETI ORI IDIOTI ,ORI VANDUTI UNOR HAIMANALE.

  4. Eu nu mai uit la Tembelizor de 10 ani, asa ca nu l-am mai vazut pe khazarul Criminal Tradator si Jefuitor de tara Khazarus ZoiAnus decat prin fotografii pe net.
    Gandidu-ma la comentariul specialistului in chirurgie plastica care l-a analizat pe ZoiAnus, si afland ca de curand presedintele turc Er Dogan si presedintele Mexicului au fost omorati si inlocuiti cu clone ceva mai tinere care sa execute ordinele reptilelor Rockefeller si Rothschild si ale khazarilor inchinatori la Satana Yehova, mi-am pus intrebarea daca nu cumva si ZoiAnus este clonat pentru a nu se opune comenzilor Cabalei, deoarece el avea tendinta de a executa ordinele fiicei lui Hitler, Angela Merkel, ori Germania face afaceri cu rusii pentru ca li se falfaie de khazarii americani si de reptila Rockefeller.
    Toate clonele sunt putin mai tinere si mai proaspete decat originalul, fara riduri si alte semne de trecere a timpului.
    Specialistul l-a descris pe noul ZoiAnus exact ca pe o clona – fara riduri, etc.
    Aceasta tehnologie care exista de pe timpul lui Hitler a fost mult imbunatatita, si un subiect poate fi clonat la orice varsta se doreste. Adevarata Hilary Clinton, sora lui David rockefeller, are peste 70 de ani, este grasa si batrana, dar clonele spanzurate si ucise care au tot inlocuit-o in public aveau toate varsta de 30 de ani.
    In primul laborator de creare a clonelor descoperit si distrus de Palariile Albe, alaturi de doua clone ale lui Biden si doua ale lui Faucci, au gasit si o clona nematurata a satanistei Hilary la aceeasi varsta de 30 de ani. Daca vreti sa aflati mai multe despre clonare, vizionati filmul ,,Baietii din Brazilia’’ 1972, unde se vorbeste despre clonarea lui Hitler, si exista o scena in care se explica cu prcizie de 95 % metoda de clonare folosita la acea vreme.
    Desi clonele costa mult si Cabala le face doar celor mai importanti satanisti, avand in vedere ca in Satania s-au spalat miliarde de dolari si de euro pentru a se face ADRENOCROMUL pentru spurcaciuni, este foarte posibil ca din acesti bani sa fi fost folosite multe milioane pentru a crea clonele unor sclavi ca ZoiAnus, poate si a tzarancii sale Carmen, avand in vedere ca in planul khazarilor Romania nu exista fiind ocupata de Khazaria Mare si de Ungaria Mare. Militia din Romania si-a vopsit de mult masinile in steagul khazar si ofiterii poarta stele cu shase coltzuri, asa ca intentia este clara de expanziune a khazarilor.
    O clona idioata ca ZoiAnus este mana cereasca pentru khazari, ca sa fie trimis la cersit bani si aur pentru ei si pentru reptilele Rockefeller si Rothschild, cu un avion care cine stie ce tehnologie detine, motiv pentru care un alt avion nu ar fi fost nimerit pentru ZoiAnus Negustorul de copii, copii destinati extragerii de lichid suprarenal pentru ADRENOCROM.
    Nu intamplator acest RAHAT a ajuns in PNL, un partid de CRIMINALI cu traditie ( Rascoala din 1907 innabusita in sange; Monstruoasa Cualitie care l-a detronat pe Al.I.Cuza si l-a adus pe khazarul Ferdinand; Lovitura de stat din 23 August 1944 pusa la cale impreuna cu PNT si Neregele Incestuos Retardat Mihai Viteza, nascut la 5 luni; GENOCODUL din 2020 – 2023 ).
    Cabalei ii trebuia un IDIOT CRIMINAL ca ZoiAnus, o SECATURA pe care nici Dracu’ nu o vrea.
    De aceea alegerile din 2019 au fost masluite impreuna cu Mass-media Criminala, iar Veorica Tampitzica s-a dat lovita si a primit post la Banca Nationala plina de khazari, in frunte cu Itzic Isarescu.
    Adevarul se va afla si Criminalii vor plati ! Acum sunt convins ca ZoiAnus este in Iad, poate si tzaranca lui Carmen, si la Cotroceni este o clona blonda – oare poarta dresuri ?
    Daca in Romania ar exista o mana de oameni cu coloana vertebrala dintre medici, procurori, avocati, etc, s-ar face o comisie de ancheta pentru a cere verificarea medicala a clonatului ZoiAnus, si asa s-ar afla adevarul. Fata de original, Clona are un cip in spatele urechii stangi, platfus, ii lipsesc molarii, nu are semne particulare sau cicatrici ca originalul, poate avea ochi de culori diferite ,,retusati’’ cu lentile de contact, deformare sau lipsa a organului genital.
    Dar unde gasesti in Romania o astfel de echipa vertebrata si cu cohones ?

    Visul khazarilor si al ungurilor care si ei sunt neam de khazari. Khazaria Mare, Ungaria Mare – Romania nu exista. https://www.google.com/search?q=Khazaria&sxsrf=APwXEdf1KxeG7b-1cyvM66jlLUibvkpDkA%3A1680206283378&source=hp&ei=y-klZPjWFI_TkgXGkIHQAg&iflsig=AOEireoAAAAAZCX323_nZqYMRYQQ7Lhqga4EddRo0AHR&ved=0ahUKEwi46KuVuIT- AhWPqaQKHUZIACoQ4dUDCAk&uact=5&oq=Khazaria&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQgAEIAEMgUIABCABDIICAAQgAQQywEyBQguEIAEMgUIABCABDIICAAQgAQQxwMyCAgAEIAEEMsBMggIABCABBDLATIKCAAQgAQQChDLATIICAAQgAQQywE6BwgjEOoCECc6BAgjECc6CwguEIAEELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoOCC4QgAQQsQMQxwEQ0QM6CwgAEIAEELEDEIMBOggIABCABBCxAzoUCC4QgAQQsQMQgwEQxwEQ0QMQ1AI6CAguELEDEIAEOgsILhCDARCxAxCABDoLCC4QgAQQxwEQ0QM6CAguEIAEELEDOggILhCABBDUAjoHCAAQgAQQClCnC1izHGDDJGgBcAB4AIABeYgBsgWSAQM3LjGYAQCgAQGwAQo&sclient=gws-wiz

  5. Cine mai voteaza PNL PSD ?! Ciuca un analfabet funtional general cu 4 stele si guşã care a tradat romania pentru parizer. Ar trebui toti la puscarie pe viata si confiscat toate averile lor dobandite prin jaf si amanet de tara.

  6. O să ajungeți toți la tigaie!!!…ca Dragnea!…după o perioadă de acomodare prin Rahova…

  7. Dragnea va da cu jet scarbelor!Este singurul politician cu capul pe umeri si sange in instalatie !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger