AcasăPoliticaPlanul PNL pentru prezidențiale. Ce se întâmplă cu Ciucă - VIDEO

Planul PNL pentru prezidențiale. Ce se întâmplă cu Ciucă – VIDEO

sursa foto: Facebook/Lucian Bode

Secretarul general al PNL spune că partidul său își dorește să aibă un candidat cu șanse să câștige scrutinul prezidențial.

„Astăzi preşedintele PNL este opţiune” pentru a intra în cursa pentru prezidențiale – spune Lucian Bode, cu referire la Nicolae Ciucă, șeful Partidului Național Liberal aflat în fruntea Guvernului.

„PNL îşi propune să guverneze bine România şi în acest an şi anul viitor, să obţinem un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel încât să guvernăm România şi după 2024”, a declarat miercuri seară, la TVR Info, Lucian Bode.

Ciucă, o „opțiune” pentru a candida la funcţia de preşedinte al României

Secretarul general al PNL, aflat la conducerea Ministerului de Interne, spune că liberalii îşi doresc să câştige alegerile prezidenţiale. Drept urmare, dă se înțeles acesta, caută un candidat „cu șanse” să câștige scrutinul pentru cea mai înaltă funcție în stat.

„Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea preşedintele României pentru următorii 5 ani. Un candidat cu şanse să câștige Presedinţia României. Astăzi preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României”, a afirmat Bode.
Pe de altă parte, ministrul PNL a spus că rocada guvernamentală va avea loc „fără prea multe discuţii”.

Actualul ministru a făcut referire și la posibila sa prezență în viitorul Executiv. „Eu am spus de fiecare dată că, pentru mine, este importantă direcţia în care va merge România. Pentru mine e important ca PNL să rămână la guvernare şi după 2024 (…). În aceste condiții eu voi rămâne în viitorul Guvern dacă PNL va dori acest lucru, dacă preşedintele României şi președintele PNL îmi vor acorda sprijin”, a declarat Bode.

author avatar
Andrei Coman