AcasăPoliticaPlanul lui Oprișan, dat peste cap. Listă invalidată. Prima reacție: ”Colegii mei...

Planul lui Oprișan, dat peste cap. Listă invalidată. Prima reacție: ”Colegii mei au dorit acest lucru cu ardoare” – VIDEO

Planul lui Oprișan, dat peste cap. Liste invalidate. Prima reacție: ”Colegii mei au dorit acest lucru cu ardoare”

După ce s-a aflat că numele social-democratului care a condus ani buni Consiliul Județean Vrancea, dar la recentele alegeri a pierdut lupta pentru un nou mandat, figura primul pe lista organizației locale a PSD-ului pentru Senat, conducerea centrală a partidului a reacționat.

În sensul în care, din câte a anunțat chiar liderul PSD, după ședința de miercuri a Consiliului Politic Național, ”listele trimise de domnul Marian Oprișan la Vrancea au fost invalidate”. De altfel, pentru a nu lăsa nicio urmă de dubiu asupra părerii sale în această chestiune, liderul PSD a spus, cu subiect și predicat, că ”Marian Oprișan nu trebuie să candideze pentru o funcție în Parlamentul României”. Și că în cazul de față se va declanșa din nou procedura, în sensul că se vor face iarăși propuneri de candidați. ”Diseară vom lua decizia asupra listei de la Vrancea”, a mai spus Ciolacu.

Replica lui Oprișan

În replică, social-democratul vizat de decizia conducerii centrale a PSD a declarat că respectă decizia colegilor săi și că nu are ”probleme de cinste, de integritate sau de altă natură în PSD”.

Mai mult, Marian Oprișan a dat de înțeles că a făcut acest pas – de a candida la alegerile parlamentare din decembrie – doar la insistențele colegilor săi de organizație. ”Eu nici n-am vrut să mai candidez pentru Senat, da? Dar colegii mei, primari, și președinții organizațiilor locale (…) cu unanimitate m-au propus ca eu și alți colegi să candidăm pentru Senat și Camera Deputaților. Eu nu îmi las organizația la greu și dacă colegii mei au dorit acest lucru cu ardoare și cu unanimitate de voturi nu puteam să îi las (…) și atunci le-am respectat decizia”, a declarat Oprișan, miercuri după-amiază, într-o intervenție telefonică la Digi24.

175 afisari

4 COMENTARII

  1. Dar cu Nicolae Serban si cu Liviu Plesoianu ce-ai avut ? Oameni tineri,activi,de buna credinta,foarte calficati profesional,combativi,apreciati si simpatizati de oameni, carora le promova si apara interesele. PSD-ul are numai de pierdut dandu-I deoparte. Iar dumneata Ciolacule,in cazul celor doi ti-ai cam dat in petec,nu prea te ridici la nivelul lor. Si ce dracu faci daca STS-ul ” stabileste rezultatul votului „. Ai de gand sa te trezesti,sa faci ceva ca sa nu mergem degeaba la vot ?

  2. @ Sunteți de părere că acei candidați care nu obțin locuri eligibile pe listele partidelor ar putea candida și ca independenți pentru alegerile parlamentare, ? Remarcați și că doar activitatea politică a partidelor politice parlamentare este subvenționată , așa cum și-au atribuit partidele parlamentare subvenții, ?

  3. @ Sunteți e părere că partidele politice parlamentare și-au acordat subvenții din bugetul public pentru a beneficia de „culoare favorabile” la alegeri , ca partide ale „interesului public”, de care ar fi subvenționate, ?

  4. Domule Ciolacu și Stanescu (eminentele cenușii ale PSD) nu puteți merge la război cu aceiași perdanti, gen Orisan, Firea (o doamna remarcabila dar perdanta), Dâncu (PSD CJ 5%), Grindeanu (PSD TM 4%), Stroe CT, MS…. Avem nevoie de o stânga modernizată… dar fără supărare sunteți departe de acest deziderat… lăsați impresia ca PSD a devenit un mic SRL al cărui acționari sunteți… păcat!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger