AcasăPoliticaPlanul lui Ciolacu pentru prezidențiale: „A greşit de prea multe ori PSD,...

Planul lui Ciolacu pentru prezidențiale: „A greşit de prea multe ori PSD, dacă a pierdut de patru ori, înseamnă că …” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat)

Până să se afle ce nume va susține PSD-ul în cursa pentru Cotroceni, la viitoarele alegeri prezidențiale, programate să aibă loc în 2024, formațiunea social-democrată ar urma să-și schimbe statutul. Cel puțin asta reiese din declarațiile făcute recent de către șeful PSD. Totul, pentru ca orice ales local să poată participa la competiția internă pentru desemnarea candidatului la cea mai înaltă funcție în stat.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni seară, dacă a fost stabilit candidatul PSD la prezidențiale. Iar liderul formațiunii social-democrate a răspuns că mai degrabă prioritatea partidului pe care-l conduce ar fi organizarea unui congres, anul viitor, pentru modificarea statutului.

„Nu este o prioritate, în acest moment. Cred că în primul rând prioritatea pentru PSD este poate în toamna anului viitor să facă un congres, să modifice statutul, astfel încât să poată participa şi să schimbăm logica de a desemna candidatul pentru funcţia de preşedinte”, a afirmat Ciolacu, la Digi24.

Se anunță schimbări: „Totul trebuie să modificăm”

Șeful PSD a mai spus că-și dorește să existe alegeri în fiecare organizaţie. „Fiecare primar, viceprimar, consilier local, judeţean, consilier comunal să participe la această competiţie din interiorul partidului, (…) astfel încât oameni de stânga recunoscuţi, personalităţi de stânga să poată participa la această competiţie în interiorul partidului”, a declarat politicianul aflat la șefia PSD.

Ciolacu nu a ocolit nici precedentele eșecuri ale formațiunii sale, la alegeri, considerând că acest lucru înseamnă că partidul a greșit undeva. „A greşit de prea multe ori PSD-ul, dacă a pierdut de patru ori, înseamnă că a greşit undeva. Totul trebuie să modificăm, dacă vrem să fim câștigători”, a susținut acesta.

343 afisari

7 COMENTARII

  1. Față de suina asta brunecioară de ciolanu ot Buzău, moroiul draknia avea muiană de om. Ăsta nici atât nu are.

  2. Degeaba domnul3 ciolacu ,ați bătut palma cu impostori si tradatori din pnl ,nu ați făcut nim8c vizavi de jaful făcut de Popescu la energie și bagabonteala cât,nu mai tine prosteala ,ați mimat doar ca ve,ți face ceva pt cetățean sivtara ,asa cum face Ungaria și Polonia, în schimb sunteți părtaș cu groparii din pnl dirijați de impostorul Werner, asa ca nu.mai metitati încrederea oamenilor

  3. PSD a ajuns mai periculos ca PNL . cu indivizi lacomi si pusi pe capatuia , gen Grindeanu care a pus gand rau Tarom -ului si nici portul Constanta nu mai este sigur . una flecaresc pe la intrebatorul de serviciu Ciutacu si alta voteaza .

    • Șobolanii roșii au fost lacomi mereu doar că, înainte, erau mai spălați, mai citiți decât cei din holera galbenă. Acum nu mai sunt.
      Suina de ciolanu, 2doze, veorica, labilul grindă…

  4. Oare, ce- l determina pe Ciolanu sa ne ameninte ca acuma vor castiga ei Cotrocenia ?? Faptul ca in mutenia in care s-au adancit si- n habarnismul cu care trateaza toate mizeriile coalitiei fata de poporul roman, va duce la victorie ?? Nuuuuoooo eu cred ca se bazeaza pe legea facuta de ei, pentru ei, in care se spune ca li suficient votul lor, al familiei, rudelor si politrucilor lor. Noi ??? Pu____mea nu contam. Vivat democr… ca ma dor dintii.

  5. Dumnezeii ma-tii tagane borat , kila de zahar a trecut de 6 LEI !!! De ce nu miscati o copita sa plafonati preturile la alimentele de baza ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger