AcasăPoliticaPlanul AUR pentru suspendarea lui Iohannis! Claudiu Târziu: „Are la activ mai...

Planul AUR pentru suspendarea lui Iohannis! Claudiu Târziu: „Are la activ mai multe încălcări ale Constituției”

Este știrea momentului! AUR a demarat deja prima fază a suspendării președintelui Klaus Iohannis. Gruparea strânge semnături, și se așteaptă și de la sprijinul PNL și PSD.

Claudiu Târziu, co-președintele AUR, vorbește chiar de un plan al partidului în acest sens.

”Vom avea discuții cu toți actorii politici importanți în momentul în care vom constata că acest demers trebuie dus până la capăt”, spune Târziu, subliniind că ”Noi am dovedit deja că suntem foarte hotărâți atunci când ne propunem ceva și că suntem în stare să schimbăm percepția publică”.

Claudiu Târziu, atac la Klaus Iohannis: „Domnul președinte a jucat de partea PNL”

Totuși, Târziu recunoaște că AUR încă mai trage nădejde că Iohannis ”va adopta o atitudine mai potrivită cu statutul domniei sale, și anume că va încerca să fie pe cât se poate de imparțial, obiectiv și responsabil și să procedeze la consultări reale”.

”După cum știm, dânsul deja are la activ mai multe încălcări ale Constituției, ultima fiind amestecul în alegerile interne ale unui partid, mă refer la PNL, moment în care a făcut campanie și susținere pentru unul dintre candidați, în speță pentru domnul Florin Cîțu, pentru ca acesta să iasă președinte al PNL”, a declarat Claudiu Târziu la Antena 3.

De asemenea, Claudiu Târziu subliniază: ”Știm că în campania electorală de anul trecut domnul președinte a jucat de partea PNL, fără niciun fel de opreliște, fără niciun fel de jenă constituțională”.

”Acum ar mai fi un pas pe care urmează să îl facă, și anume acela de a prelungi criza politică în care ne aflăm, pentru că dacă deja a amânat pentru săptămâna viitoare consultările, cam într-acolo vedem că se îndreaptă lucrurile”, a declarat co-președintele AUR.

Președintele Klaus Iohannis a susținut, marți, o declarație de presă la Palatul Cotroceni, după ce Guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură. Acesta a spus că va avea consultații cu partidele abia săptămâna viitoare, iar acest lucru pare să fi produs revoltă în PSD, dar și printre unii liberali.

author avatar
Andreea Vlad
621 afisari

9 COMENTARII

  1. Susțin planul AUR pentru suspendarea președintelui Iohanis motivat ca are la activ mai multe încălcări ale constitutiei

  2. Susțin planul AUR pentru suspendarea președintelui Iohanis motivat ca are la activ mai multe încălcări ale constitutiei

  3. De sustinut cu suspendarea nu tine de mine,dar cu demiterea plavanului voi fi primul la sectia de votare sa votez cu DA.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...