AcasăPoliticaVirgil Popescu nu-l lasă să scape pe George Simion. Ce i-a făcut...

Virgil Popescu nu-l lasă să scape pe George Simion. Ce i-a făcut ministrul Energiei liderului AUR – VIDEO

Virgil PopescuPlângere penală pe numele lui George Simion, după ce l-a bruscat pe ministrul Energiei în Parlament

Ministrul Energiei Virgil Popescu a sesizat Parchetul General după ce liderul AUR George Simion l-a bruscat în timpul dezbaterii moțiunii simple din Parlament. Parchetul General a transmis că face verificări pentru a vedea dacă este necesară deschiderea unui dosar, în urma comiterii unor infracțiuni.

Popescu anunțase luni seară că va depune o plângere penală împotriva agresorului său.

„Acest spectacol grotesc, pe care l-a pus în scenă astăzi, la adresa mea nu are cum să aibă ceva pozitiv. Nu voi alimenta ura cu ură! Dar cred că liderul AUR trebuie să fie sancționat pentru ceea ce a făcut astăzi. De aceea anunț că voi depune plângere penală. Cred că ne dorim cu toții o societate civilizată, în care aleșii din Parlament să nu aibă ieșiri cu tentă violentă!”, a anunțat Popescu pe pagina de Facebook.

El susține că opinia publică nu trebuie să tolereze „prin tăcere” astfel de manifestări.

„Comportamentul agresiv pe care l-a avut astăzi liderul AUR George Simion la adresa mea nu are nicio scuză. Vorbim de o formă de violență manifestată în Parlamentul României, la adresa unui ministru. Dar nu contează atât de mult dacă sunt ministru. Vorbim aici de manifestări de violență verbală la adresa altui om, de instigare la ură, la nesupunere, la un comportament irațional. Iar faptul că își legitimează aceste porniri ”barbare” prin suportul cetățenilor, mi se pare un gest abject și o amenințare, pe care nu putem să o trecem ușor cu vederea. Există numeroase episoade similare în istorie, care s-au finalizat în adevărate traume, care au repercusiuni și în zilele noastre. Nu cred că vrem să alimentăm, prin nepăsare, un astfel de comportament. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Credeam că liderul AUR, care spune despre el că este o persoană citită și educată, să își aducă aminte măcar de buna creștere, de buna cuviință, de ceea ce îl învață preoții și oamenii de bine”, a mai scris Virgil Popescu.

George Simion l-a luat de gât pe Virgil Popescu

În timpul discursului ministrului Energiei, Virgil Popescu, susținut luni în plenul Parlamentului, în cadrul dezbaterilor privind moțiunea simplă împotriva acestuia, George Simion striga din rândurile parlamentarilor „Ești un hoț!”.

În cele din urmă, Virgil Popescu i-a cerut permisiunea președintelui de ședință să-i comunice deputatului AUR să se ducă să-i spună președintelui Rusiei, Vladimir Putin, să scadă prețul gazelor naturale: „Domnule președinte, pot să-i spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul? Că văd că pe domnul Simion îl frământă alte lucruri.”

Apoi, George Simion a venit la tribuna Parlamentului și l-a luat de gât pe ministrul, țipându-i în față că este „un hoț”. În replică, oficialul liberal din guvern i-a spus copreședintelui AUR că este „un prost”.

author avatar
Andreea Vlad
639 afisari

12 COMENTARII

  1. trebuia chemata salvarea si sa-si scoata certificat medical , apoi concediu medical si sa reclame la onu

    • Ciumele galbene ripostează în cazul praduitorului Virgil Popescu, dar va amintiți cazul bacalbasa, care era împins și hartuit, dar nu, mi amintesc sa fi făcut cineva atâta caz atunci, semn ca gusteri globalisti nu vor sa cedeze ciolanu și își elimina adversari prin tertipuri golanesti

  2. Nu a negat in plen ca nu e hot . Replica s-a lasat asteptata mult si bine . A sters-o ca Nicusor , pe sest , cu deja traditionalul „rucsac” de bo-ton revolutionar in spate , fara sa-si termine discursul care probabil i s-a parut si lui irelevant . Nimeni nu a sarit „sa ii ieie apararea” , nici chiar „coledzii , academicienii”. Poporul a ramas cu impresia ca Simion a avut dreptate , toti o simtim pe buzunarul nostru , in fond !

  3. Noi o tara intreaga n o sa te lasam pe tine ba popescule sa scapi , de puscarie ca ai distrus vietile oamenior ba incompetentule, omul ala de la slatina care a ramas fara slujba si s a sinucis e din cauza ta , criminalule!!!

  4. Singura fapta penala la locul și momentul respectiv este jignirea gratuită și nefondată, ca să nu mai spun ticăloase, a celui care ministru fiind indică cât de jos e această coalitie/pnl, spunând în plenul parlamentului ca Simion e prost(?!).
    Parchetul asta sa facă! Sa identifice fapta de purtare abuziva a tov virgi….L!

  5. jaful de miliarde din fiecare zi este invizibil pentru parchet , in schimb pentru un fleac de nimic au sarit procurori si armata de jurnalisti aserviti securitatii sa faca din tantar armasar . jegoasa treaba !

  6. Esti prost ,sunteti prosti
    Ca ne suportati
    Am furat ,vom fura,indivizi anosti!
    Va vom pune sa platiti ce n ati consumat
    Va vom da cat vrem noi fiindca sunteti prosti!

    Am scumpit gazele de vreo sase ori
    Vindeti va casele si platiti consumul
    Mergeti si munciti afara ca sunteti datori!
    Datoria-i datorie,nu asteptati vre -un stimul

    Asta e gandirea frate ,logica parsiva
    Leprele fac legile ,legi de capcauni
    Legile -s facute stramb,de -o gasca perfida
    Pentru interesul lor,criminali nebuni!

  7. Lepra asta ingamfata
    Virgilut popescu
    Va raspunde deandata
    Si el dar si restul!

    Tu ce crezi domnule pres,
    E frumos asa
    Sa iei banii si sa i dai
    La America?

    Cate strazi ,scoli si spitale
    S-ar fi putut face
    Daca erai pentru tara
    Si prosperitate?

    Cate-ai fi putut sa faci
    De nu -ti plateai tertii
    La Koreea pentru saci
    Sa ne punem mortii!

    Trebuia sa ti- ei un sac
    Maimuta ridata
    Sa te bagi sa pui capac
    Satana drogata!

    Catzule penal si prost
    Otreapa vanduta
    O sa te luam la rost
    Maimuta ciufuta!

  8. Daca marioneta aia de ministru a fost bruscata atunci sa dea in judecata si ploaia ca si aia bruscheaza cand cade pe bostanul lui de prost.

  9. LEPRA GALBENA P.N.L.IL TOT PLIMBA PE LA MINISTERE PE HOTOMANUL ASTA DE VIRGIL DANIEL POPESCU DIN MEHEDINTI…O FI GARANTAT DE JUSTITIE, DE MAFIA DE LA STREHAIA, DE CRISTI BURCI…DAR DACA CIUCA A PUS UN HOT PESTE FACTURILE NOASTRE, NU SE POATE CA CIUCA SA NU FIE COMPLICE CU ACESTI HOTI. DACA AR FI COBORAT IN STRADA SIMION SI KKATUL ASTA DE POPESCU IN CINE AR DA POPORUL UN CAP IN GURA? PROCURORII CURULUI, SLUGILE SATANEI AU SARIT REPEDE CU COMANDA….PAI CUM? CATALIN PREDOIU NU E PE HOTIE CA SI VIRGIL POPESCU? GARANTATI DE IOHANNIS…
    OARE CE VA MAI POATE OPRI DIN ATATA FURAT PARTIDUL NATIONAL LIBERAL, CIUMA SI LEPRA GALBENA?? BLESTEMATILOR!!!

    • pnl il plimba pe la ministere dar cu acordul psd . ciolacu a si spus ca nu voteaza motiunea impotriva lui popescu . psd si pnl ii belesc pe romani prin rotatie de 30 de ani .

  10. Jegoasa treaba si urate vesti
    In slujba cui esti ,ca in slujba noastra’
    A celor multi si muncitori nu esti
    Domnule DNA,,,inaltimea voastra”

    Ce judeci tu cand tara e furata?
    Nimicuri ,(ce structura obedienta!)
    Dar cand se duc miliardele deodata
    In paradis fiscal tu esti absenta!

    Esti cea mai mare clica consecventa
    Din mostenirea erei comuniste
    Esti cancerul , grupare decadenta
    O sleahta de lingai oportunista!

    Ti am dat ce ai vrut ,salarii si marire
    Am rupt de la copii ,de la spitale
    Dar tu ce faci cu a ta indatorire?
    Tu clica cu sireturi si paftale!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger