AcasăPoliticaPlângere penală la DNA, împotriva lui Nicușor Dan. Cine a depus sesizarea

Plângere penală la DNA, împotriva lui Nicușor Dan. Cine a depus sesizarea

sursa foto: Facebook/Nicușor Dan

Se „ascute” tot mai mult lupta electorală pentru Primăria Capitalei. Cu doar câteva săptămâni rămase, practic, până la alegerile locale din iunie, unul dintre candidații intrați în cursa pentru scaunul de primar general al Bucureștilor a mers la DNA să depună o plângere. Vizat, actualul primar general al Capitalei.

Concret, Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, marţi, 30 aprilie, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Nu singur, ci alături de liderul formațiunii politice, George Simion. Totul, pentru a depune o plângere penală împotriva lui Nicuşor Dan. Actualul edil al Capitalei, despre care se știe deja că vrea să participe în cursa electorală din iunie, cu gândul la un al doilea mandat de primar general.

Enache: „Am depus plângere penală împotriva lui Nicușor Dan”

Enache îl acuză pe edilul Capitalei de finanţare netransparentă a publicităţii electorale.

„Am depus plângere penală împotriva lui Nicușor Dan. Bucureștenii au dreptul să afle sursele reale de finanțare pentru publicitatea electorală deșănțată cu care a împânzit orașul”, a transmis Mihai Enache, prin intermediul unui scurt mesaj postat pe pagina sa de Facebook, marți, 30 aprilie.

Mihai Enache şi-a depus, luni, candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti din partea AUR, ocazie cu care a afirmat că Bucureştiul are nevoie de „administraţie şi de competenţă” şi trebuie să devină o „o capitală frumoasă, sigură”.

„Bucureştiul are nevoie de administraţie şi de competenţă. (…) Bucureştiul trebuie să devină capitala noastră, o capitală predictibilă, o capitală frumoasă, sigură, o capitală a familiei.

Este ceea ce punctez în programul meu, pe care l-am prezentat încă de acum şapte luni şi este ceea ce voi face eu după alegerile din 9 iunie”, a declarat Enache.

author avatar
Andrei Coman
316 afisari

4 COMENTARII

  1. Niste partide de buzunar au la dispozitie ,cum se observa in strada, sume de x ori mai mari decat PSD- PNL.
    De unde? Hai, folositi creierul .

  2. Nulisor e sclavetele lui Iohannis, maine poimaine vrea sa candideze mangafaua la Presidentziale, sa nu bage Dulapul la racoare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger