AcasăPoliticaPiedone, disperat să le atragă atenția lui Ciolacu și Ciucă. „Vă garantez...

Piedone, disperat să le atragă atenția lui Ciolacu și Ciucă. „Vă garantez că…” – VIDEO

(sursa foto: Cristian Popescu Piedone/Facebook)

Actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, despre care s-a aflat recent că a intrat în vizorul Agenției Naționale de Integritate (ANI), lasă să de  înțeleagă că nu are de gând să renunțe la intenția de a candida la Primăria Capitalei.

Popescu Piedone a transmis și un mesaj, în direct la TV, pentru Nicolae Ciucă – liderul PNL – şi Marcel Ciolacu, președintele PSD. Așadar, pentru liderii coaliției de guvernare.

„Le-aș da un sfat. Sunt președintele Partidului Puterii Umaniste, social-liberale. Le-am solicitat dacă vor ca acest București să fie salvat, nu de Salvați Bucureștiul – Nicușor Dan, să salveze București gratuit mă ofer să mă sprijine. Cu sau fără sprijinul lor eu voi merge la Capitală și vă garantez că voi câștiga”, a declarat Cristian Popescu Piedone, joi seară, 29 februarie la Antena 3.

Citiți și: PE CINE MAI CONVINGE COMBINATORUL PIEDONE?

Piedone, ameninţări către Nicuşor Dan: „Nu las Bucureştiul pe mâna lui”. Primarul de la Sectorul 5 a negociat cu PSD

Cristian Popescu Piedone se ia la „luptă” cu Gabriela Firea. Cine va câştiga cursa pentru Primăria Capitalei?

„Este apogeul carierei mele”

„Eu le ofer astăzi șansa de a câștiga Capitala pentru a susține viitorul președinte al României. Pe mine nu mă interesează. Este apogeul carierei mele şi mă voi opri aici”, a mai susținut Piedone, în intervenția la postul TV.

Recent, Popescu Piedone, primarul de la Sectorul 5, anunța, pe o rețea de socializare, că va da în judecată ANI. „Dau în judecată ANI că mi-a îngrădit dreptul la apărare, după ce a anunțat public raportul privind presupusul conflict de interese înainte de a-mi comunica personal decizia!

Dau în judecată ANI pentru manipularea intenției de vot, în condițiile în care raportul a fost fabricat imediat după ce mi-am anunțat candidatura la funcția de primar al Capitalei”, a transmis Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

În tot acest context, acesta a transmis, totodată, că nu renunță la intenția de a candida pentru funcția de primar al Capitalei.

Ce a anunțat ANI

Vă amintim că, la mijlocul acestei săptămâni, s-a aflat că primarul Popescu Piedone a ajuns în vizorul Agenției Naționale de Integritate. Care a constatat existența unui conflict de interese administrativ în cazul său.

„În exercitarea atribuțiilor de primar, a emis și a semnat dispoziția de numire a ginerelui său (afin de gradul I) în calitate de membru al Comisiei pentru vânzarea spațiilor comerciale sau de prestări servicii care cad sub incidența Legii nr. 550/2002, calitate de pe urma căreia a obținut un folos material (venituri încasate în anii 2021 și 2022) în valoare totală de 109.520 RON.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70 și 71 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 5, lit. f) și art. 228, alin. 1, lit. a) din O.U.G. nr. 57/2019”, anunța ANI, în 28 februarie, într-un comunicat.

author avatar
Andrei Coman
575 afisari

4 COMENTARII

  1. „Le-aș da un sfat. Sunt președintele Partidului Puterii Umaniste, social-liberale. ”
    Functia de presedinte la Partidul Puterii Umaniste Social Liberal este putzin mai jos decat postul ala de taxatoare la WC la Gara de Nord, aia care iti da o hartiutza igienica pentru suma de doi lei.

  2. Cand era un functionar la o primarie de sector si umbla prin piete acest ”pirdone” avea ca studii 10 clase.

  3. Domn Premar de la sectorul 5, ti-ai dat demisia, daca n-ai uitat, ai revenit ilegal la Premarie securistule, comunistule

  4. Piedone le ia jumate din electorat PSDPNLPDL istilir in Bucuresti, si daxa va candida din partea unei cozi de matura😀😀😀. Si uite asa va iesi useristul mucusor, care begeteaza si fira de 4 ani😀

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger