AcasăPoliticaPiedone, „demolat” în direct de Vanghelie: „A fost angajatul meu. Mințea din...

Piedone, „demolat” în direct de Vanghelie: „A fost angajatul meu. Mințea din 3 în 3 minute” – VIDEO

Marian Vanghelie a intrat, recent, în cursa pentru Primăria Sectorului 5. Semn că vrea să revină în fotoliul de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Scaun pe care se află, la momentul de față, Cristian Popescu Piedone. Și la care aspiră, la alegerile din vară, fiul actualului edil, Vlad.

Candidat independent la Primăria Sectorului 5, Marian Vanghelie a profitat de ocazia de a se afla într-un studio de televiziune pentru a lansa săgeți în direcția lui Popescu Piedone, candidatul PUSL la alegerile din iunie, pentru Primăria Capitalei.

Nici fiul acestuia, Vlad Popescu, n-a scăpat de „analiza” lui Vanghelie, care consideră că juniorul „n-are nicio legătură” cu politica.

Vanghelie: Domnul Piedone a fost angajatul meu/Mințea din 3 în 3 minute

Un fel de familie. Mie mi-e milă de acest copil, că-l cunosc de când era mic. Mi-e milă și o respect pe nevasta lui Piedone, că e o doamnă foarte serioasă. Îi respect familia. Dl. Piedone a fost angajatul meu, frații lui au fost angajații mei, tatăl lui a fost angajatul meu. Oameni deosebiți, oameni deosebiți! Și acum vorbesc cu frații lui la telefon, ca să știți. Nu vorbesc de mult timp (cu Piedone), pentru că n-avem ce să vorbim.

El a fost așa într-o formulă ironică toată viața lui, mințea din 3 în 3 minute. Îl cunosc de pe vremuri, îl cunosc și când a băgat capul în sobă, îl cunosc în toate felurile. Părerea mea, sunt sigur că singur a luat decizia asta să-l bage pe băiatul ăsta, care n-are nicio legătură nici cu politica. Nici cu altceva”, a spus Vanghelie, luni seară, 29 aprilie, la postul B1 TV.

Susține că edilul ascultă manele în Primărie: „Fac șprițuri și cheamă lăutarii sus”

Mai mult, nici campania de PR a lui Popescu Piedone n-a fost trecută cu vederea de Vanghelie. În opinia fostului edil, e vorba despre „un circ”. Totodată, Vanghelie a mai dezvăluit un aspect – și anume că în primărie s-ar asculta, seara, „manelele la acordeon”.

Acum, dacă mă întrebați, nici Piedone n-are legătură cu nimica. Mi se pare un circ pentru capitala României în 2024 să pui usturoi aici, pe Sfântul Gheorghe în partea astalaltă, să pui Biblia nu știu unde, să pui gogoșile acolo și nu mai știu ce să mai faci.

Și manelele la acordeon. Fac o paranteză mică: da, pentru că le ascultă și în Primărie seara. Fac șprițuri și cheamă lăutarii sus. Vă pot spune cei de la Poliția Locală. El, primarul!

Se dau bani la muzică, bagă, bagă, bagă, bagă! Cu asta ne confruntăm”, a mai spus Marian Vanghelie.

author avatar
Andrei Coman
885 afisari

4 COMENTARII

  1. Doru, mi-a placut comentariul tau, insa sunt foarte multi in politica romanesca de aceiasi teapa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger