AcasăPoliticaPiedone, atac la Nicușor Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși...

Piedone, atac la Nicușor Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”

sursa foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

Critici dure din partea edilului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la adresa edilului general al Capitalei, Nicușor Dan, chiar în a doua zi de Paște.

Cei doi sunt, după cum se știe deja, competitori în cursa electorală din această vară, fiind înscriși în lupta pentru fotoliul de primar general al Capitalei. Popescu Piedone ar vrea să ajungă primar general, în timp ce Nicușor Dan aspiră la un nou mandat în fruntea Primăriei Muncipiului București (PMB).

Piedone: „Îți scriu pentru că ești ipocrit!”

Edilul de sector Cristian Popescu Piedone i-a transmis un mesaj, prin intermediul Facebook, primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, pe care-l acuză de ipocrizie. „Nu îți scriu de drag”, susține Piedone în postarea făcută luni, 6 mai, pe rețeaua de socializare, chiar în a doua zi de Paște.

De altfel, reacția edilului Sectorului 5, candidat PUSL în cursa pentru PMB, ar fi fost generată chiar de mesajul pe care a ales să-l transmită Nicușor Dan, recent, cu ocazia Paștelui, tot pe Facebook.

Hristos a Înviat, nicușor!

Liniștește-te, nu trebuie să spui “Adevărat a Înviat!”.

Știu, știm, știi că nu ești dus la biserică, nu mănânci usturoi ca noi, mirenii, și te opui familiei tradiționale! E dreptul tău de ființă! Să fii sănătos!

Domnule, suntem în cea de-A Doua Sfântă Zi de Paște și nu îți scriu de drag!

Îți scriu pentru că ești ipocrit!

Ești ipocrit, pentru că fix în ziua celei mai mari sărbători creștine, ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine, dar cred în Bunul Dumnezeu, participă la Sfânta Slujbă de Înviere, iau Lumină Sfântă pentru acasă și rostesc bucuroși “Hristos a Înviat!” și “Adevărat a Înviat!””, susține Cristian Popescu Piedone, în postarea de luni, 6 mai.

Piedone: „De ce îți este teamă să rostești “Hristos a Înviat!” și “ Adevărat a Înviat!”?”

Piedone îl acuză pe Nicușor Dan că a adresat „un mesaj grăbit și fad”. Și îi transmite actualului edil general al Capitalei că funcțiile „sunt trecătoare”.

În bătaie de joc, le-ai adresat un mesaj grăbit și fad( ca să pară că îți pasă) lângă care ai atașat o fotografie care ilustrează un articol de cancan despre Paștele anului… 2014! (ziarul online Bihoreanul)!

Te-a dat de gol fotografia pe care scrie mare, “Bihoreanul”! Aceeași fotografie care ilustrează articolul de cancan despre credincioșii care, în 2014, de Paște, au participat și s-au rugat la Biserica Albastră din Oradea!

Păi… nu ești ipocrit?
Fă-te om, nicușor!
Că funcțiile… sunt trecătoare, ca viața!

Apropo:

De ce îți este teamă să rostești “Hristos a Înviat!” și “ Adevărat a Înviat!”?
Observ că în celebrul tău mesaj grăbit n-ai zis nici, n-ai zis nici!

De ce? Pentru niște amărâte de voturi promise de cei care îl urăsc pe Dumnezeu?
Chiar crezi că merită?”, și-a încheiat Cristian Popescu Piedone mesajul postat pe Facebook.

Ce scrisese Nicușor Dan

Nicușor Dan a postat, recent, un mesaj pe rețeaua de socializare, alături de o fotografie, cu următorul text scurt: „Să ne bucurăm împreună de lumina Învierii și să nu uităm de lumina din noi.”

author avatar
Andrei Coman
509 afisari

8 COMENTARII

  1. Pietone nu este decat un analfabet care improasca venin. Asa a fost dintotdeauna, unii sunt orbi si nu-l vad.

    • Bine spus!..ANALFABET!!! Un COMUNIST-REFORMAT, vorbeste numai dupä lozinci COMUNISTE, mai ceva ca un secretar de partid ( PCR ) de pe vremea lui CEAUSESCU. Cei care-l vor vota au aceiasi mentalitate ca si PIEDONE- INTERLOPUL: Sä speräm cä nu vor fii multi.

  2. ROMANII POT FI SALVATI DOAR DACA EXCROCII NU SUNT LASATI SA FACA POLITICA.

    • Din päcate EXCROCII au adepti in ROMANIA la ora actualä: CIOLACU-FIREA-PIEDONE-SOSOACÄ-SIMION si multi altii ca ei! care au dreptul sä facä politicä, si o fac, dar in folosul lor!

  3. Cristian Popescu Piedone, în 2023: ”Și beat și treaz, nu candidez la …

    -si/si e metoda …rabinica;
    toata lumea se exprima cu nici/nici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger