AcasăPoliticaPiedone acuză, dar spune că nu se victimizează: „Mi-au spus să mă...

Piedone acuză, dar spune că nu se victimizează: „Mi-au spus să mă retrag din cursă/Am lunetiștii pe casă” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

Actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a făcut noi declarații pe tema intenției sale de a intra în cursa pentru șefia Primăriei Capitalei.

Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) și primar al Sectorului 5, a vorbit la un post TV despre candidatura sa la primăria Capitalei.

Edilul Piedone lasă să se înțeleagă că s-ar fi făcut presiuni pentru a se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei și că i s-ar fi spus că așa ar fi „mai bine” pentru el, dar și pentru familia sa. N-a spus și, cu subiect și predicat, cine le-ar fi lansat.

„Nu mă victimizez”/„Am lunetiștii pe casă”

Întrebat dacă a fost sunat şi i s-a sugerat să nu candideze, Popescu Piedone a răspuns că au fost nu doar telefoane, ci și „mesageri”. Mai mult, primarul de la Sectorul 5 a mai făcut o declarație sonoră – spunând nici mai mult, nici mai puțin decât: „Am lunetiștii pe casă”.

Până în ultima clipă. Până la lansarea mea oficială mi-au spus să mă retrag din cursă, că e mai bine pentru mine. E mai bine pentru familie.

Să știți că nu mă victimizez și n-am nevoie să vă spun astăzi lucrurile, dar lucrurile s-au întâmplat. Trăim în România! Şi nu numai telefoane, ci mesageri de la porumbei călători până la „știi, am auzit, se zice”. Pe mine nu mă interesează. Sunt exponentul nedreptății în România. Și nu mă victimizez că am stat un an și o lună în pușcărie degeaba pentru că a trebuit să fiu acarul Păun, să fie aruncat un nume pe scări la momentul „vreau guvernul meu”.

La fel, astăzi, se vrea „candidatul meu”. Vă las pe dvs. să decideți și așa am mai multe probleme. Am lunetiștii pe casă. Contoarul se duce spre finiş”, a susținut Popescu Piedone, duminică seară, la Antena3.

CITIȚI ȘI: PE CINE MAI CONVINGE COMBINATORUL PIEDONE?

Și nu sunt singurele declarații venite de la actualul primar de la Sectorul 5, despre care s-a aflat că vizează scaunul de primar general al Capitalei, la alegerile din acest an. „Dacă mai era încă un mandat, atunci când mi s-au dat 8 ani și șase luni doar ca să zică, s-a rezolvat problema Colectiv. Și iată că și le mulțumesc încă o dată pe această cale, o justiție reală din România a constatat că fapta nu există.

Și eu am spus-o de la început, pentru că am tăria și caracterul, acolo unde am greșit, să recunosc greșeala și să nu mă gândesc la alta”, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

 

author avatar
Andrei Coman
439 afisari

6 COMENTARII

  1. ”Am lunetiștii pe casă”!!!!! Ha ha ha ha! Balauri in bucatarie nu ai?
    Mai lasa drogurile!

  2. toti care ies din puscarie sint frageziti de securitate sa faca fel de fel de jocuri . daca ar vorbi mai putin ar face mai bine pentru el

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger