AcasăPoliticaPiedone a plecat din PSD, dar şi-a lăsat un "spion" acolo, care...

Piedone a plecat din PSD, dar şi-a lăsat un „spion” acolo, care candidează la alegerile parlamentare

Cristian Popescu PiedonePiedone a plecat din PSD, dar şi-a lăsat un "spion" acolo, care candidează la alegerile parlamentare

Cristian Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5 din Bucureşti, a plecat de mult din PSD, în urmă cu 18 ani. Dar, acum, are un spion acolo: pe fiul său, Vlad Popescu, care s-a înscris în formaţiunea social-democraţilor și va candida pentru un loc în Camera Deputaților pe lista de Suceava.

Vlad Popescu este fiul lui Cristian Popescu Piedone şi liderul PPU-SL sector 5 Bucureşti. El nu are nicio legătură cu judeţul Suceava. Ţinând cont de scorul pe care l-a obţinut partidul la alegerile locale, locul pe care-l ocupă Vlad Popescu este considerat eligibil.

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele social-democrat, a anunţat că PSD a validat în Consiliului Politic Naţional listele de candidaţi la alegerile parlamentare pentru 19 organizaţii, între care şi Suceava.

La Camera Deputaţilor lista este deschisă de actualul deputat Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat de fostul prefect, dna Mirela Elena Adomnicăi, Popescu Vlad şi liderul tinerilor social democraţi, George Şoldan. Lista este completată de Blănari Larisa, Brădăţan Tiberiu Marius, Paiu Adelina-Mihaela, Cocriş Doiniţa-Nela, Mateiciuc Constantin-Alin, Simeria Stelian, Saviuc Aleodor-Claudiu, Galan Romeo-Gheorghe şi Fediuc Cătălin„, scrie într-un comunicat de presă transmis de PSD Suceava.

De ce candidează Vlad Popescu pe liste la Suceava?

Eugen Bejinariu a declarat, despre situația lui Vlad Popescu că, deşi nu este membru al organizaţiei sucevene, s-a negociat această candidatură cu PPU-SL, iar fiul lui Piedone s-a înscris în PSD.

Asta este viziunea partidului, viziunea organizaţiei noastre, ca pe această listă să existe oameni cu experienţă politică, oameni cu entuziasm, cu tinereţe, oameni care au un cuvânt de spus în viitorul Parlament. Vom prezenta programul de guvernare care prezintă siguranţă pentru locurile de muncă, siguranţă pentru un trai mai bun şi pentru un salariu decent„, a spus Bejinariu.

author avatar
Andrei Ștefan
1.403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger