AcasăPoliticaPiedone a angajat-o pe Zăvoranca! I-a dat de muncă la Primăria Sectorului...

Piedone a angajat-o pe Zăvoranca! I-a dat de muncă la Primăria Sectorului 5

oana zavoranuPiedone a angajat-o pe Zăvoranca! I-a dat de muncă la Primăria Sctorului 5

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din Bucureşti, o angajează pe Oana Zăvoranu. Imediat cum a aflat că va lucra alătturi de edilul de la S5, vedeta şi-a anunţat fanii de pe Facebook şi Instagram că va Piedone va fi şeful ei. Femeia a scris în descrierea fotografiei postate: „În vizită la viitorul meu ȘEF”.

După ce și-a scos biroul în fața primăriei pentru a da audiențe oamenilor și a le rezolva problemele instant, a înnebunit firmele și directorii cu vizitele inopinate pe șantiere, a făcut senzație cu ”tarabele sociale” și multe altele, iată că edilul Sectorului 5 vine cu o nouă bombă.

Oana Zăvoranu, director de comunicare

Oana Zăvoranu va fi noul director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5. Comentariile internauţilor nu au întârziat să apară. „Când vreodată o sa ai tu șef?”, „Un om la fel de bun, sincer și drept ca și tine..”, „Nu merita asa subalterna!”, au scris urmăritorii ei.

Oana Zăvoranu a urmat Colegiul Național I. L. Caragiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din București. La sugestia unor prieteni, s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, difuzată de postul de televiziune TVR 2.

A câștigat competiția, începându-și cariera în anul 2000. Apoi, bruneta a devenit vedeta care este cunoscută publicului larg.

Altfel, primarul sectorului 5 nu se dezminte. Ca în vremurile când se ocupa cu Protecţia Consumatorului, Piedone a vizitat, acum două luni, parcurile în miez de noapte pentru a vedea cât sunt de îngrijite.

Edilul a făcut un adevărat spectacol cu zeci de locuitori, în plină stradă, și prin parcurile din sector. Cu o stație de emisie-recepție în mână, edilul a sunat mobilizarea oamenilor din subordine sub pretextul că nu și-au făcut treaba.

 

author avatar
Andrei Ștefan
742 afisari

4 COMENTARII

  1. Oana Zăvoranu este o profesionistă în Comunicare, a fost prezentatoare TV de succes, este o alegere bună pentru acest post public. Succes, Oana!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger