AcasăPoliticaPetrecere fără mască, de ziua lui Ludovic Orban, în Parlament! Reacția incredibilă...

Petrecere fără mască, de ziua lui Ludovic Orban, în Parlament! Reacția incredibilă a premierului Cîțu!

Ludovic OrbanPetrecere fără mască, de ziua lui Orban, în Parlament! Cîțu: „Nu pot să comentez”

Ludovic Orban a împlinit marţi vârsta de 58 de ani. Cu această ocazie, mai mulţi politicieni s-au strâns într-unul dintre saloanele de la Parlament pentru a-l felicita pe liderul PNL.

Peste 30 de persoane l-au aniversat, marți, pe Orban. Imaginile difuzate în spaţiul public arată cum mai mulți politicieni din încăpere stau de vorbă şi nu poartă mască de protecţie.

Întrebat despre petrecerea liderului liberal, premierul Florin Cîţu a spus că nu a fost prezent la masa festivă. El a afirmat la ieşirea de la şedinţa coaliţiei: „Nu am această informaţie”.

De asemenea, întrebat când se vor putea organiza mese festive şi alte evenimente, Cîţu a declarat: „De la 1 iunie. Se pot face şi în această perioadă, cu mască. Nu am văzut. Vă daţi seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu ştiu ce imagini aveţi”.

Orban nu se află la prima abatere

Vă amintim că masca de protecție rămâne obligatorie în spațiile publice închise. Un eveniment privat, precum cel din Parlament, este interzis în baza hotărârii de guvern care prelungește starea de alertă. Potrivit jurnaliștilor prezenți la Parlament, masa festivă a avut loc în Salonul Spaniol al Camerei Deputaților cu participarea a 30-40 de persoane.

Şi anul trecut de ziua lui Ludovic Orban a sărbătorit într-un birou, fără ca participanţii să poarte mască de protecţie. Atunci Ludovic Orban era premier şi era însoţit de mai mulţi miniştri care au fost ulterior amendaţi.

author avatar
Andreea Vlad
362 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce-i mai doare -n cot pe ei de masca, de distantare sociala, astea-s doar pentru prostimea care i-a votat
    L-au bagat pe Sica in alcoale, acum sa te tii deciziii ce ia

  2. Daca esti labagiu …da cate labe vrei Poti sari si pe la prohaburile celor pe care ii lingi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

SUA prezintă condoleanțe Iranului, dar continuă să-i condamne

Guvernul SUA a prezentat condoleanțe pentru moartea președintelui Raisi, dar va continua să ceară socoteală Iranului „pentru comportamentul destabilizator”, a anunțat luni purtătorul de...

VIDEO| Incendiu puternic în Sectorul 2

Pompierii din Capitală intervin luni seara la un incendiu cu degajări mari de fum izbucnit într-o clădire dezafectată din Sectorul 2.Potrivit ISU București-Ilfov, incendiul...
proger