AcasăPoliticaPetre Daea a predat șefia Ministerului Agriculturii. Cum și-a dat seama că...

Petre Daea a predat șefia Ministerului Agriculturii. Cum și-a dat seama că nu mai e ministru! „Nu mi-aţi pus…” – VIDEO

sursa foto: captură video

La o zi de la instalarea Guvernului Ciolacu la Palatul Victoria, la Ministerul Agriculturii a avut loc protocolul de predare-primire a mandatului, Petre Daea lăsându-i locul noului ministru al Agriculturii, Florin Barbu.

La un moment dat, Daea a făcut o remarcă – explicând, în două-trei vorbe – cum a înțeles că deja nu mai conduce Ministerul Agriculturii. Totul a pornit de la apă!

„Mi-am dat seama că nu mai sunt ministru în momentul în care nu mi-aţi pus apă în pahar”, a spus Petre Daea, vineri, la predarea mandatului.

Pe de altă parte, Daea a vorbit în termeni elogioși despre succesorul său în fotoliul de ministru al Agriculturii, Florin Barbu.

„Are conţinut Florin Barbu, are forţa de a pune în mişcare un mecanism, are puterea de a înţelege şi are dragoste de ţară.

Cred că este esenţial să ne uităm la ultima, şi anume, toţi să avem dragoste de ţară”, a spus fostul ministru – cel care a fost în fruntea Agriculturii în Cabinetul Ciucă.

Noul premier promite „măsuri țintite pentru a susține agricultura”

Noul Executiv, cel condus de Marcel Ciolacu, a primit votul în Parlament joi, iar ulterior premierul și membrii Cabinetului au mers la Cotroceni, pentru depunerea jurământului. După ceremonia de la Cotroceni, a avut loc o primă ședință de Guvern.

„Mandatul acestui guvern este despre reforme și economie, mai concret, despre cum facem ca economia să producă mai multă valoare și locuri de muncă, iar rezultatele să se vadă concret în buzunarele oamenilor. De aceea, în fiecare ședință de guvern veți vedea că avem pe agendă noi măsuri de stimulare economică, însă primul și cel mai concret rezultat al unei guvernări bune este ca inflația să scadă, oamenii să simtă asta în prețurile unor produse de bază. Asta vrem să facem imediat și să acționăm încă de săptămâna viitoare.

Alături de acest demers avem alte măsuri țintite pentru a susține agricultura, construcțiile și energia. Din punctul meu de vedere, sunt domeniile care fac diferența pentru oameni”, a declarat Marcel Ciolacu la finalul ședinței din 15 iunie a Executivului.

author avatar
Andrei Coman
759 afisari

8 COMENTARII

  1. unii au experienta in agricultura ( Daea) iar altii in politica ( F. Barbu) dar nu conteaza , ”Jean„ boxează

  2. 09:56 – Tanczos Barna a semnat în ultima sa zi de mandat ordinul prin care sute de urși pot fi împușcați: 426 pentru prevenție, 55 cu scop de intervenție

    -sa-i moara copiii si nepotzii bestiei!

  3. acum rasufla usurati porcul de botin si bufonii de labe 1 care intrau in trepidatii cand auzeau de Daea , cormoranii , cormoranii ,atat le-au intrat in cap despre Daea .

  4. Bai Daea, nu uita ca Barbu ala e un mare ratat ordinar, un trepadus mai tradator ca ciukanezul umflat si imputit !! A=ti vazut ce rapid a predat ciukanezul stafeta, important e ca sa aiba ocazia sa poata fura in continuare, ii doare pe astia fix in karici de romanasi si de colonia esuata !! Bai maciuca, bai jeneralul in izmene, atentie, comanda la mine: Drepri, Culcat, Drepti, Culcat !! Ha ha ha 🙂 Va baga nazistii astia de sekurici speciali in razboi, deja s-au inteles la nivel inalt cu amerlocii, nu are importanta daca mor ca boii si vacile 1 milion de romanasi, important ca scot din joc 100 de mii de rusnaci salbatici, caci despre asta e vorba, avand in vedere ca ukro-na-zistii din Kiev pierd 10 ukrani la 1 rusnac salbatic !! Scapa numai care poate !!

    • tot Daea e vinovat userist prost ? scoate-ti k ktul din bostan c-a inceput sa-ti iasa pe gura , neispravitilor !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger